Fran- Burgare - Shopping

Tisdag. Mammas födelsedag. Började dagen med en tur till Lund för att fixa lite grejer, sen in till Malmö för att träna. Denna veckan i boxen är "girls week" och för er som inte är insatta i crossfitt finns det vissa benchmarks workouts för att helt enkelt kolla hur fit man är. Igår var det Nancy som består av: 5 varv av 400 run och 15 OHS (over head squats) på tid. Kom in på 17 min. Idag var det dags för den fruktade Fran som är: 21 - 15 - 9 reps av Thrusters och Pullupps. Kom in på 06.57 så är nöjd. hade som mål att komma in under 7 så det satt ju rätt bra :) Ska bli spännande att se vilken som dyker upp imorgon.
 
Efter det möte jag upp päronen och syrran för lite käk på TGI, födelsedags lunch för mossan helt enkelt. Sjukt god mat, så dit ska jag definitivt igen!! Efter det blev den en snabbis på staduin för att se om de hade ett par shorts jag trånat efter ett tag. och det hade de. Blev även en tröja. Kan ju inte ha för mycket träningskläder, eller något.. 
 
Nu har vi kommit hem och jag håller på att ladda upp bilderna från helgens bröllop och ska snart baka lite. 

Mia och Krister

Liten snabb titt från gårdagens underbara bröllop. Inte ett öga torrt under vigslen och ett helt underbart brudpar. Gick runt med ett stort leende hela dagen och samma nu när jag sitter med bilderna i lightroom. Det är sådana här dagar jag brinner för!
 

2016-09-22

Gårdagens pass fullkomligt döda de mina ben haha.. Kan knappt gå idag och att sätta sig ner på toa är så galet smärtfyllt.. Så står det en enda rörelse som kräver att jag böjer benen på dagens wod börjar jag nog gråta lite.
Nä men slut på klagande, ska gå till tåget om 40 för att träna och sen ska vi jobba i basgruppen och planera och förbereda inför konferansen nästa torsdag. Ska ta mig en slurk kaffe nu och sitta en liten stund i lightroom :)
 

2016-09-21

Idag ska jag äntligen träna. har inte varit i boxen på en vecka och det känns inte helt bra, så är faktiskt rikigt taggad på eftermiddagens pass!! Ska bli gött att få ta i ordentligt.  Har inte alls varit på topp de senaste veckorna så hoppas på en ordentlig endorfinkick idag, hade då verkligen behövt det!
 
Förutom det står det inte mycket på dagens schema, ska ta det lite lugnt fram till 14 då jag ska till tåget. Kanske göra något riktit gött till lunch och fixa lite småsaker som ligger och väntar.  
En skoj grej är att jag blev bokad till ett bröllop 2018 imorse, två år innan tyckte någon att de behövde boka mig så det är alltid en liten självförtroende boost! Ska fota ett på lördag så hoppas på riktigt höstigt och härligt väder!
 

Grubblerier delux

Tjenare hej. Här har det visst varit tyst i veckan. Veckan som gått har verkligen gått i grubblandets tecken, har en del som jag funderar på och en stor del av det är min utbildning. Det känns inte helt rätt och jag funderar på om det gjort det någon gång. Jag känner inte att jag är på rätt ställe och jag har annat jag hellre hade gjort och hellre hade utbildat mig till. Samtidigt känns det rätt jäkla bull om man ska avsluta den pågående mitt och och börja om.. Men funderar lite på om jag ska skicka in ansökan om något helt annat som drar igång till våren, där jag är mer säker på att jag kommer trivas.. Att det ska va så himla jobbigt?!

2016-09-13

Motivationen till något annat än att träna och umgås med familj/Martin finns verkligen. Är så trött på utbildningen nu.. Vet inte alls vad jag känner för och dagarna består mest av grubblande och en örgh känsla över det mesta..  Ahja, det går väl över snart eller något..
 
 

2016-09-11

Såå taggad på att få träna imorgon efter en vilohelg. Har verkligen svårt till att inte träna för mycket haha. Härligt när det är på det hållet.. Inhandlade lite nya träningskläder idag. typ snyggaste träningstoppen och en tröja att visa upp den i! Älskar träningskläder med öppna ryggar! 
 
Helgen har varit väldigt lugn med en hel de kusinmys. Försökt ladda upp inför en vecka med basgruppsarbete och skrivande. Sjukt omitiverad till allt som har med skolan att göra men bara att bita i det sura äpplet och gilla läget..
 

2016-09-05

På skärmen just nu pågår det bröllopsredigering. Lördagen bestod av ett heldagsbröllop, hela 13h spänderades fotande och utöver det var det 5h total bilkörning dit och hem. Var aningen slö i går om man säger så.. Måndage har även den varit väääldigt lugn om man säger så. Vi käkade frulle/lunch framfrö film i sängen innan jag spenderade några timmar i kollektivtrafiken med att försöka komma hem.

2016-09-02

Imorgon är det äntligen dags för höstens första bröllop och årets fjärde. Helt fantastistk att gå vara med på folks stora dag och få fånga all kärlek på bild, ser så mycket frame mot detta!!