Grillning med vin

har så hemsk som jag är snott bilderna från Josefi då jag varken hinner eller orkar ladda in mina egna från kameran nu. Men igår var det äntligen dags för en av våra legendariska träffar som består till största del av att vi ses och äter. Och så var det självklart denna gången också. Vin, grillning och kladdkaga med rabarber och ytterst trevligt sällskap ut över det. Blir inte mycket bättre :)
 

17 Juni

Tjenixen bloggen. Dags för dagens incheckning. Idag har jag haft en fotografering på samma ställe igår, dock 2 av mina kusiner och deras föräldrar som skulle vara med på bilderna.  Har redigerat bilderna nu och håller på att ladda upp dem, känner att jag måste bli av med allt sådant jobb direkt så det inte behöver lig 2 veckor tills jag är hemma igen. Sen har jag iofs svårt att låta bli att börja redigera direkt också haha.
Kvällens planer består av matlagning med Josefi och Fridolina, vindrickning och massor av skitsnack, precis som vanligt. Ser verkligen fram emot en sådan kväll innan jag beger mig till Halmstad för 2 veckors utbildning. 
 

17 Juli

Hade en helt underbar barnfotografering innan idag som verkligen bara var sådär underbart perfekt man bara kan öska. Lillkillen höll sig nästan glad hela timmen, ovanligt med sådant tålamod och det blev verkligen kanonbilder. Så skoj att få leverara jobb man är riktigt nöjd med. 
Just nu har jag landat i soffan framför den nya säsongen av orange is the new black och tänkte inte röra mig så långt alls på ett tag. 

Jakten på Fläder

Denna kväll blev det en lite promenad i kvällssolen för att hitta lite fläder för att sätta igång lite saft. Underbart att få komma ut lite även om det inte blev en allt för lång tur! :)
 

Sweden Rock 2016

I år blev det bara en dag och en kväll på denna underbara festival pga studenter. Men tack och lov att vi kom iväg en liten sväng i alla fall, 7e året i rad och det hade varit synd att bryta en fin tradition. Ännu konstigare var det att jag var där utan att jobba. Sjukt konstigt att inte behöva rusa mellan fotodikena för att hinna täcka upp så mycket av festivalen som det bara gick. Att kunna stå och njuta av hela spelningarna, konstig känsla men jag gillar den haha. även om det är svårt att inte stå och tänka för sig själv, att jäklar vad snygga bilder man kunde fått där. 
Årets bästa spelning var helt klart Sabaton, hejjävlar vad bra det var. Vilken otroligt inlevelse grabbarna hade. Lätt den bästa av alla 14 spelnignar jag har sett med dem. Så mycket pyro och bra låt på bra låt. Märktes att de var taggade till 1000 om man säger så. På en tät andra plats kom helt klart Twisted Sister, känns lite vemodigt att detta var sista gången jag kommer få se dem. Men antar att 5 toppen spelningar totalt med dem får räcka. 
 
Det där med att landa efter en festival är inte alltid lätt. Denna gången fanns det inte riktigt tid att landa förren igår, måndag då söndagen bjöd på lillkusinens dop. Men har nu lyckats smällta årets upplevelser och spelnignar  på mitt älskade sweden rock. Det är alltid med vemod man lämn området den där sista natten för man vet att det är ett helt år kvar tills man får komma tillbaka. 
 
 

14 Juni

Ännu en gång har det gått en vecka sen senaste inlägget, fy skäms. Men hela förra veckan var helt galet välfylld. Fredag-torsdag bestod nästan konstant av fixande innan systers student. På fredagen var jag och pappa en snabbis på en studentfest innan vi körde upp till sweden rock för att kolla på Twisted Sister och Avantasia. Även lördagen bestod av srf, men tänkte göra ett helt inlägg om festivalen sen när bilderna finns i datorn från den lilla kameran. I söndags var det dags för lille Theo att döpas så det var bara att kasta om från festivalkläder till klänning och kostym. Rätt ordentlig omställning haha. Igår gjorde vi abolut så lite vi bara kunde. Kollade lite film i soffan och käkade pizza. Precis lagom om jag får säga det själv! 
 
Eftersom instagram uppladdningena av bilder fortfarande inte verkar fungera får ni en bild på en liten kompis jag hittade och fotade i veckan!
 
 

8 Juni

Bild från förra sommarens tur till Köpenhamn haha..
 
Herrejäklar vilka 2 veckor som varit. Förra veckan var det 2 tentor varav en gick helt åt pipsvängen så blir omtenta i augsti, men känns ok iaf. typ.  men inte så mycket at göra åt det nu dock. hela helgen och fram till imorgon har bestått/består/kommer bestå av fix inför syster student som går av staplen imorgon. Har gjort så mycket och har så mycket kvar att jag känner mig helt utmattad haha. Tur man är ledig en vecka innan utbildningen för sommarjobbet drar igång. Vila upp sig lite haha! Men nu är det bara att tuta och köra!:)