Onsdagsbabbel

Idag är jag piggare men motivationen till att plugga är fortfarande noll. Ska ta och läsa lite om en stund iaf då två av mina lediga dagar nästa vecka blev uppbokade med jobb. Men bara trevlgt det då jag är i stort behov av pengarna. Och för att det är trevligt att jobba såklart. 
Ikväll står crossfit på schemat och sen hem till Martin för att sova innan en tidig föreläsning imorgon. Känns som det kommer bli aningen tufft att ta sig upp ur sängen om man säger så.. Men det är det sista jag har i skolan  denna veckan så blir nog finemang! 
 
 

Tisdagströtthet

En vecka utan blogginlägg ser jag nu.. Skäms på mig. Idag har jag inte mått jättebra, har varit så extremt trött och skakade massor innan dagens föreläsning. Orkade knappt koncentrera mig på föreläsningen och att plugga idag finns inte ens med på kartan. Blir en kopp kaffe till nu och sen en tidig kväll i säng tror jag. Imorgon har jag föreläsning på morgonen och crossfit på kvällen så hoppas verkligen på mer energi imorgon! 

En pluggtisdag..

Har haft en ganska produktiv dag faktiskt. Började med att äta frukost samtidigt som jag pluggade lite. Sedan gav jag mig ut på en timmes promenad och njöt av att solen faktiskt sken. Därefter blev det mer pluggande, lite serietittande, några koppars kaffedrickande osv. Har inte fått pluggat allt jag borde än så ska snart ta en omgång till och försöka avverka lite mer sidor. Har även hunnit med en andra promenad för att hämta bilen på verkstaden och ett TRX pass på gymmet. Det kändes sådär, känns som hjärnan ville så mycket mer än vad kroppen orkade. men efter 2 veckors förkylning är det okej antar jag. 
 
Imorgon har jag faktiskt en föreläsing, veckans enda, och efter det ska jag på en intriduktionskurs i crossfit som kommer hålla på under 4 veckor så det ser jag verkligen fram emot. Ska bli så skoj med lite nya utmaningar och tror det kommer passa mig så bra. bara hoppas att kroppen orkar och håller! 

Bröllop

Igår var det bröllopsfotografering som gällde och det är verkligen så otroligt roligt. All lycka och kärlek och att få fånga det på bild är  så bäst. Efter bröllopet var det bio med älskligen som gällde och insidan ut kollades på. Den var så fantastiskt rolig. Tror att jag helt klart var den som skrattade mest i hela sallongen haha
 
Denna söndagne har varit en riktigt söndag med höstväder, bildredigering och lite mys inne i Lund.  Har en relativt lugn vecka framför mig och inga föreläsningar imorgon så det är rätt skönt!

Höstigt värre!

Tjoohopp gott folk. Månaden har gått över i september och det märks så tydligt att hösten närmar sig med stormsteg och bitbis redan är här. Löven har börjat falla och vädret börjar bli allmänt höstigt. lite tradigt då jag inte tycker vi har fått någon sommar än.. Men ingen vi kan göra åt det så bara att gilla läget antar jag. 
Vad har hänt sen sist då? Skolan har dragit igång och kursen är igång i full fart. Böckerna börjar komma och det börjar snart bli dags att öppna dem för att inte hamna allt för långt efter i läsandet. Har fått hem två nu och tror resten kommer i eftermiddag/imorgon förmiddag!  
 
Hmm mer då.. Har hunnit dra på mig en höstförkylning så träningen ligger helt på paus just nu. Hoppas lite svagt att kunna dra igång till helgen igen men vi får se. Annars inte så mycket faktiskt, var ute en sväng i skogen igår med Martin och njöt lite av att all värme inte försvunnit än och geocachade lite. 
 
Men nu tackar jag för denna gången och ska ta och gräva mig ner i historietexterna!