Råkade visst klippa mig lite

Har ett tag velat göra något nytt med håret och i förrgår åkte äntligen saxen fram för att kapa av några decimeter. Sjukt skönt att ha det kort efter en hel del år med långt hår. Sen att färgningen igår råkade göra det typ grått är en helt annan femma som vi inte behöver prata så mycket om hehe..
 

Senaste veckan via instagram

Har kommit igång med mitt instagramande igen haha,  rätt mycket för min egen skull för att ja ska komma ihåg vad jag gjort men skulle det finnas ett intresse av att följa mig där med så heter jag Beexen där (:

En sommarkväll i Blekinge

Hur underbart är det inte när solen ligger på sådär perfekt och supersomrigt en kväll i Juli. Bilderna är tagna på baksidan av vår stuga. helt fantastiskt. Älskade sommar!!

Mörrum

Lördagens glassug tog oss Mörrum för att förtära lite Italiensk glass med forsande vatten i bakgrunden.  Helt fantastiskt ställe och jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte besökt stället innan då det ligger typ en kvarts bilresa från stugan. Riktigt vackert ställe. 

Kaffe Annorlunda

Vår mini"semester" påbörjades med ett besök på cafeannorlunda, kakbuffe kan det bli bättre?!, och en tur ner till stranden vid stens huvud. Synd att man inte bor närmare för då hade jag nog bott här hela sommaren. Bara att få komma ner till en sådan strand i några minuter laddade på mycket av mina urladdade batteri, så vackert och det kliande ordentligt i badsuget. Men tyvärr fanns det inte mycket tid innan bilen skulle rulla vidare för att hämta Angelica och sedan åka upp till Blekinge och stugan för några dagar där. 
 

2016-07-18

Ush vad dålig jag är på att hålla aktiviteten uppe här. ber om ursäkt och skyller på att denna veckan har varit rätt överjävligt jobbig. Och att jag återkommer när jag sammlar nya krafter.

2016-07-10

Tog en tur med Sofia igår ´till en sjö ute i de skånska skogarna för att träna lite på att ro. Mest bara för att få in rörelsen och känna att man har liite mer kött på benen inför nästa lördag. Jag vill verkligen klar det nu och börjar verkligen få upp motivationen nu så hoppas det håller i sig. 
 
Har precis avklart en jobbhelg och sitter nu en söndag med fredagskänslor då jag är ledig måndag-tisdag. Ska bli riktigt gött faktiskt. Tisdag ska vi till Liseberg  och måndagen är än så länge oplanerad. 
 

2016-07-08

Över 2 veckors tystnad här, det ber jag lite om ursäkt för sådär. Men har varken haft tid ork eller lust att uppdatera här under utbildningen och den veckan jag snart varit hemma har också varit full. Men kände att det var dags att kika in och visa att jag lever.  Tanken är att skriva mer om utbildningen men har inte riktigt bearbetat det nog för att sätta ord på det än, men för att sammanfatta: det var det jävligaste och jobbigaste jag gjort någonsin. Och har format mig som person på ett helt nytt sätt. Blev underkänd på slutprovet pga att jag inte kan ro. Suck. Men har fått tag i en roddbåt så som jag ska träna massor i så jag kan åka dit om en vecka och visa vad jag går för. Som tur är har jag fått möjlighet att jobba ändå då det bara var den delen.  Och jag har dragit av mina två första bevakarpass i veckan och ska jobba hela helgen. Vädret har inte riktigt varit på vår sida utan rätt blåsigt, regnigt och kallt men lite besökare har det faktiskt varit. Så har ni inget för er så i helgen är ni mer än välkomna till Ängelholm och hälsa på. Imorgon  bevakar jag vid klitterhus och på söndag i Vejby! :)