Fredag

Idag har jag varit riktigt förbannad. Men det är tydligen det som behövs för att få till ett bra träningspass. var nästan uppe i maxvikter igen efter en sommar utan någon större mängd träning. Blev en hel del mark, böj och militärpress. Att träna på tom mage och förbannad gör tydligen susen.
 
Om en stund ska jag in till Malmö igen för att fota 3 låtar med mustasch och sen köra hem igen. Imorgon väntar kettlebell, jobb och Helldorado. Fullt upp med andra ord. 

En dag i Köpenhamn

För två veckor sedan var jag och Martin över till Danmark för att fira in att jag jobbat klart för i sommar och för att njuta av sommaren som äntligen hittat hit. Vi strosade runt, åt munkar, kollade lite affärer, åt kylling och softade i Nyhamn. Livet var fint med andra ord ♥

Måndag

Har haft några fantastiska dagar sen jag sist skrev här bestående av allt möjligt. Thåström, examensfest/50årsfest, kräftskiva, barnkalas och äntligen har Minions beskådats på bio. Som jag har längtat och tjatat och den var precis vad jag hade hoppats på. Haha, nu har jag mina sista lediga dagar framför mig och de ska utnyttjas in i det sista. Idag ska bli en riktigt slöedag i stortsett förutom träning ikväll och lite förberedelser inför fredagens bollspelstenta. Ska även ta och redigera lite bilder hade jag tänkt. 

2015-08-20

Hej och hå vad veckan springer förbi. Det ena av dagens möten är avklarade och gick fin fint och ska snart iväg på ett tränarmöte och det ska bli spännande. Ikväll blir den ännu en tur till Malmöfestivalen för att kolla in Thåström.  Imorgon är det examensfest som gäller, kräftskiva på lördag och barnkalas på söndag så det kommer bli full rulle minst sagt haha :D

2015-08-19

Lämat brossan - ceck
Tränat -check
Softat en bra stund och kollat orange is the new black - check
Åka till Malmö och träffa Louise för lite hjälp med mina kompleteringsuppgifter - check om någon timme
 
Dagen har hittills haft lite lägre tempo än gårdagen men känner ändå att jag hunnit med en del såhär innan lunchtid :) Ska snart sätta mig i bilen och gasa på bort mot Malmö för att möta upp Louise för lite fika och skolfix. Ska bli så skönt att lämna in alla uppgifterna och känna mig klar! :) eller ja, har ju en praktiskt tenta nästa onsdag men känner mig rätt så förberedd på den iaf :)

Fullt ös!

Idag är en sådan där riktigt produktiv dag och energin flödar. Började dagen med en timme på gymmet med lite böj,mark, cardio och lite diskogym. Kondisen är verkligen i botten men känns inte som jag tappat så mycket styrka under sommarens svacka så det känns görgött!
 
har även tvättat 2 maskiner och funderar om man ska dra igång en tredjem ska bara fundera ut vart man kan hänga den.. Har fixat en del med skolarbetet som ska vara kompeleterat till nästa vecka så det börjar äntligen kännas som det är under kontroll igen. Ska snart ta och få i mig lite lunch och sen gå en omgång med dammsugaren. Ska även försöka kolla lite om det är några mer böcker jag behöver beställa eller om det kanske kan gå och norpa åt sig några på bibblan innan terminen börjar. 

Expert på det där med semester

Jag börjar bli riktigt grym på det här med semster nu ju! Sen vi sist hördes har vi hunnit med en tur på tropikariet, en parmiddag, en kräftskiva, bli blond, 2 dagar på Malmöfestivalen, en tur till Ullared och en hel del fikande. Har haft en helt fantastisk första vecka på semestern och veckan som kommer är även del välfylld. Imorgon ska jag ta tag i livet igen och fixa kompleteringsuppgifterna som ska vara inne nästa vecka så det är klart och jag kan njuta lite extra av den sista veckan innan skolan börjar. På onsdag ska jag träffa en kursare och bjuda på fika, torsdag är det först möte på vikariebanken och sen tränarmöte. På fredag är det examensfest och till helgen väntar ännu en kräftskiva och ett kalas. 
 
Jag älskar att få vara ledig någon vecka nu och verkligen hinna göra massor av saker innan skolan drar igång igen. Hösten lär bli rätt välfylld den också då jag kommer jobba varje lördag på badet, plugga och ska försöka vikariera så mycket jag bara hinner/orkar i veckorna också. 

Picknick i stadsparken

I söndags efter en fotografering ute på Ön blev det en picknick i stadsparken samtidigt som Nisse Helberg avslutade sommar i Lund. Riktigt härligt väder och så skönt att bara sitta ute och njuta av att semester äntligen har infunnit sig. 

2015-08-12

Hej världen, läget? Själv har man en lätt antydan till huvudvärk som vägrar ge med sig men börjar vänja mig nu. Idag har jag en del på min lista över saker att göra men har tagit mig igenom det snabba biten av den nu. Sitter just nu och importerar bilder som ska redigeras och sen ska det sorteras lite i garderoben, har även tänkt dammsuga och börja kolla på de uppgifter som jag behöver ha kompleterat om 2 veckor. Ikväll är det Zumba som gäller, ska bli skönt att få skaka lite på fläsket igen.