2016-11-28

Tio dagar utan ett inlägg märker jag. Det förklaras helt enkelt med att jag jobbade förra veckan och i helgen hade jag fullt upp med annat än att sitta vid datorn. Denna veckan består även av en del jobb, gött med cash! Men det känns att kroppen tar en del stryk av alla förkylningar som cirkulerar på förskolan. Ska nu sitta någon timme med mitt papper som ska vara inne nästa fredag.. Sedan blir det en riktigt tidig kväll då jag börjar jobba 07 i Lund imorgon. Gäääsp..
 
 

2016-11-18

Då har den där fruktade höstförkylningen även nått till mig.. Typiskt. Så himla typiskt. Fick tacka nej till jobb idag då jag inte vill sprida runt den (och dels för att jag bara hade kunnat jobba till ett). Så surt. Men hoppas på mer nästa vecka.. Hoppas verkligen, hade behövt pengarna!!
 
Idag ska jag försöka vila bort förfylningen under dagen, kanske skriva lite. Jag ska packa lite för vi åker upp till Dalarna ikväll för att stanna där över helgen.  Har inte så mycket annat att skriva nu egentligen, har inte hänt så mycket sedan sist. Har varit en rätt händelselös vecka. har tränat lite, varit hos Martin och hatat att vara förkyld. 
Hoppas på en vecka med lite mer fart i nästa vecka! 
   Är förövrigt dag 12 utan socker idag, var nära på att bara skita i allt igår för jag tyckte så synd om mig själv.. Får se hur det går i helgen då det lär bjudas på fika. Men vi tar en dag i taget :)
 
 
 

2016-11-15

Tisdag, har hela dagen känt som att det vore onsdag men det är visst tisdag. Idag har jag varit och skrivit papper på en förskola där jag ska timmjobba lite när det behövs. Har även hunnit med ett träningspass i boxen. Riktigt skoj pass och ett som passade mig bra, bara med skivstång. Innan woden körde vi ett komplex där man skulle hitta sin tyngsta etta Clean-Squat-Jerk. Kändes riktigt bra och jag han jobba mig upp till 42.5kg hade nog fixat en liten ökning till om tiden funnits. Skoj att kroppen känns så pigg på att träna som den gör (:
 

Clean-squat-jerk @ 42.5kg relativt lätt. Skoj när kroppen känns pigg 😄💪

Ett filmklipp publicerat av Rebecca Bendren (@beexen) Nov 15, 2016 kl. 7:40 PST

 
 
 
 

En sådandär lista!

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Jag är alltid tidigt till allt. Sen blir det alltid att jag står och väntar till den exakta tiden som bestämts för jag vill ju inte vara tidigt.. Så detta gör att jag ofta får vänta och då lätt blir irriterad på folk som inte är i tid för jag själv redan väntat ett tag..

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Förmiddagen, ska jag få något viktigt gjort är jag alltid som mest effektiv då!

 

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Jag älskar fredagar, fredagsmys, fredagsfeeling osv!

 

 
 

4. När går tiden som snabbast?

När man har roligt, kanske lite halvtradigt svar..

 

 

5. När går tiden som långsammast?

När man sitter på en roddmaskin, står i planka eller när jag väntar på någon. Eller tiden innan jag ska iväg på något men är klar en timme innan jag måste sticka. Då får jag inget alls gjort utan väntar bara på att klockan ska gå..

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Väldigt olika beroende på hur vad jag ska göra. Ska jag bara in och träna som idag slänger jag på mig lite maskara och målar i ögonbrynen. Tar kanske två minuter. Men ska jag göra något, träffa någon så tar det kanske femton minuter. Och när man ska iväg på något rikigt fancy så kan jag nog lätt stå i en 30-40 minuter.

 

 

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Oj vad svårt, jag trivs ju faktiskt rätt bra där jag lever nu.. Men hade varit sjukt coolt att vara viking!

 

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Snabbt, alltid för snabbt! Maten tar slut så förbaskat snabbt då. äter jag något riktigt gott försöker jag alltid dra ut på det så att det goda inte ska ta slut..

 

 

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Träning? Lägger mycket tid på det då det tar ett tag att ta sig dit/hem.  Annars att redigera bilder eller spendera tid med Martin och familjen.

 

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Att läsa kurslitteratur..

 

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Jag är en sådandär person som blir trött vid niotiden på kvällen och gärna hade gått och lagt mig då.. Men brukar stanna uppe till ca 23. Brukar vakna av mig själv vid åttatiden.

 

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Att åka ut i naturen och bara njuta av den. Tyvärr sällan jag tar mig tid till detta.

 
 

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Kollade på youtube varvat med att börja skriva på mitt paper.

 

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Ska ta tåget till Boxen, träna en timme, träffa upp Martin en snabbis och sen ta tåget hem.

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Med ett jobb jag trivs med antigen på akuten eller i en ambulans. Gärna i ett hus med en najsträdgård som ligger rätt nära antigen havet eller skogen. Med två hundar och så klart Martin! ♥ Hade även varit sjukt najs om jag blett så duktigt i crossfit att jag har börjar tävla!

 

 


2016-11-14

Har fått lite dille på att göra smoothies igen, sitter och smuttar på godingen på bilden just nu som innehåller jordgubbar, en banan och lite honung för att boosta immunförsvaret. Mums!!
 
Idag är det då måndag om någon har missat detta, solen skiner och kroppen känns pigg. Känner mig dock så jävla svullen i hela kroppen (ladyweek på G..) och det stör mig. Jag har som jag tidigare väldigt lätt att binda vätska och runt denna veckan blir det något extremt. Hela magen blir som en jäkla ballong.. Veckan som kommer blir helt klart den svåraste på dessa fyra veckorna att hålla sig borta från sockret. Men bara att bita ihop och käka massor av frukt istället, inte helt illa det heller..
 
Idag ska jag på börja mitt paper i kursen jag läser just nu och sen åka in till Malmö för att köra eftermiddagspasset i boxen. Sjukt taggad då jag har haft 2 vilodagar så hoppas kroppen känns lika pigg som den för nu sen. 
 
Känner att min blogg är lite halvtråkig just nu, känns som jag bara skriver om träning och att jag inte äter socker haha.. Måste vara jäkligt tjatigt att läsa om, men det lite så livet ser ut just nu! (:

2016-11-13

 
Tjooohej! 
Idag är det en sådandär söndag man hör om ibland. En sådandär då man faktiskt är pigg och får saker gjorda. Har städat, fixat, tvättat och ätit långfrulle och klockan är bara elva. Energin är på topp och kroppen känns bara pigg. Är inne på dag 7 utan socker nu och den första veckan har gått förvånandsvärt lätt. har inte känt att jag "behövt" något så mycket att jag har fått kämpa med mig själv för att låta bli. Har snacksat på grönsaker och frukt istället. Hoppas de 3 sista veckorna går lika lätt dock har jag mina farhågor inför nästa vecka, men det kommer nog gå fint ändå! :)
Resten av dagen tänkte jag spendera med lite annat småfix, kanske börja kolla lite på en text som ska vara inne om några veckor. Varför inte börja i tid om man nu känner för det typ. Ska även försöka baka något, utan att smaka på smeten. jag älskar smet haha... Får se till att ätit ordentligt innan så jag inte är hungrig i alla fall haha! 
 

Fredag!!

Bild från igår när jag och Martin fick för oss att det skulle byggas en snögubbe, man vet ju inte hur länge snön stannar i denna delen av landet så gäller att passa på hehe.
 
Idag är det fredaaag. Yey! Ska redigera bilder så fort de kommit in i lightroom. Är sjukt taggad på att redigera dessa då jag vet att det finns riktiga guldklimpar där. Ska promenera till tåget om 2 timmar för ska in och träna. Fjärde dagen i rad nu ska kan ju säga att jag har träningsvärk precis överallt haha. Tur det blir två dagar vila snart.. men så jäkla gött att vara igång igen. 
    Efter träningen ska jag möta upp mamma i malmö för att chilla runt lite. Ikväll blir det en lugn kväll på soffan mer martin. Får se om man kan hitta på något lite att snacksa på som inte är godis eller ostbågar.. femte dagen utan onödigt skit nu och har inte än så länge varit något större problem så får se hur det går över helgen. Det är lättare att låta bli när man tränat under dagen, man känner helt enkelt inte för det då. men ska inte träna något i helgen så får hitta annat att distrahera mig med haha..
 
Men nu kallar bilderna :)
 

2016-11-08

Bild från förra lördagen i brist på något nyare. 
 
Tisdag idag då, dag två utan socker och än så länge ingen abstinens eller något. Var sjukt sugen igår när resten av familjen käkade pepparkaksdeg (!!!). Men det var inte så jag kände att jag måste ha det. Får se hur dagen fortskrider men känner att antigen ikväll eller imorgon kommer det börja bli jobbigt. Men bara att stå emot. vet att om bara en vecka kommer kroppen kännas piggare och om två kommer jag nog till och med börja se lite skillnad. Jag har sjukt lätt att binda vätska så känner mig och har känt mig rätt vätskit eller vad man ska säga de senaste veckorna. Så ska bli så skönt om man kan få det att släppa.
    Idag ska jag träna och ser verkligen fram emot det, var nästan två veckor sedan jag var i boxen sist på grund av att det var sjukt mycket pluggande och förberedande inför redovisningen vi gjorde i fredags. Men nu finns det äntligen tid igen. Får så ont i ryggen rätt snabbt när jag inte tränat så den är rätt kass nu, så hoppas det släpper snabbt nu!! Annars blir jag nog tokig!!
   Efter träningen ska jag fota samma lilla tös jag fotade igår i skogen idag. Vi kände att vi ville passa på innan höstfärgerna försvann helt och det känns som denna veckan antagligen blir den sista för det. Så det ska bli skoj, bara att bylsa på sig några lager kläder så blir det nog finemang! :)
 
 
 

2016-11-07

Tjenixen. Måndag igen och har fyra lite lugnare veckor framför mig som jag verkligen sett fram. Ska fylla dessa med massor av träning och ska även dra igång en "onödigtsockerdetox" på dessa veckor. Har kännt mig så sliten i kropp och knopp så tänker att att kapa en del skräpmat och onödigt kan kanske hjälpa lite på traven. 
 
Idag har jag haft en fotografering till julkort på en riktigt söt liten tjej. Så mysigt och så bra resultat, ska fota familjebilder på samma tjej imorgon fast ute i skogen!