2015-07-30

 Halleda då var det snart helg igen och nästa vecka är min sista på sommarjobbet och det känns så konstigt. Helkonstigt faktiskt. Helgen är extremt välfylld och det av HelgeÅfestivalen fredag-lördag och på söndag är det dopdags för lilla Alfred. Så kameran kommer gå på högvarv med andra ord, men det ska bli en riktigt trevlig helg så tror det kommer bli kanon!! jag ska snart ta och packa ihopa allt som behöver följa med till jobb imorgon då jag kör direkt till Knislinge när jag slutar imorgon. Har precis tömt lite minneskort och batterierna sitter på laddning, ska bli så skoj att äntligen få rasta kameran lite igen. Den har legat oanvänd sedan malmö masters och skäms nästan lite för att det inte har blivit några bilder tagna denna sommaren..

Måndagsshopping

Veckans första arbetsdag är avklarad och så även lite shopping, jag valde att gå tidigare från jobb då det inte fanns något att göra och jag inte kände för att sitta av 1.5 h bara för att kunna få betalt för tiden. Nä, tog mig en sväng på emporia för att leta jeans, gick sådär.. och kolla om det fanns något roligt kvar på rean, och det fanns det verkligen. kom hem med en hög nya plagg, väldigt sommriga dock så hoppas verkligen den där omtalade sommaren dyker upp snart? Kanske lagom till helgen då det nalkas festival?! Iår blir det faktiskt en sväng till Helgeå för att plåta lite så jag hoppas verkligen vädret ordnar upp sig!!
 
Har just nu en lasange i ugnen och sitter och räknar ner tills den är klar så jag får sätta tänderna i den, är så jäkla hungrig och sugen på allt så det är helt sjukt. Råkade ställa mig på en våg igår och märkte att jag lagt på mig mer än jag trott.. Har minst 6kg som ska bort och det illa kvikt. Tyvärr fanns inte orken till att träna idag men har iaf inte fikat idag eller intagit något godis.. känns som en bra start iaf! Köpte hem en del frukt och annat man kan äta istället för godis så det ska nog gå haha! Får se om det kanske finns ork till en promenad sen iaf, hade vatt skönt att komma ut och resan tankarna lite.

2015-07-26

Satan i gatan vad här har varit tyst märkte jag.. tar mig sällan tid att faktiskt sitta ner vid datorn nu under sommaren och när den är igång är det för att plöja lite avsnitt av sons of anarchy med Martin. Ber om ursäkt för detta men har förövrigt inte jättemycket att skriva om faktiskt. I veckorna jobbar jag mest och blir kanske något litet man gör på eftermiddagarna. På helgerna har vi lite mer.
Igår var vi iväg i Malmö och kollade  på ant man som förövrigt var riktigt jäkla bra!! Idag blir det nog en dag på soffan då det är riktigt tradigt typiskt svenskt sommarväder ute. Det regnar och blåser och är bara riktigt höstigt. Hoppas verkligen det ordnar upp sig till imorgon då jag cyklar på jobb..Har bara två veckor med jobb kvar nu för övrigt  och det känns som om det kommer gå sjukt snabbt. Eller jag hoppas faktiskt det för jag ser fram emot lite tid att vila upp sig det sista så man orkar dra igång med skolan sen om en månad. 

2015-07-09

Veckorna bara springer fram och imorgon är det redan fredag igen. Ska bli skönt med lite helg då jag har känt mig väldigt trött och sliten idag. Schemat imorgon såg rätt välfyllt ut men tror det går lätt mest bara för att det faktiskt är fredag. Sitter just nu och redigerar lite mer av bilderna ifrån golftävlinge/poolpartyt och är klart med allt som har med golfen att göra nu iaf. bara partajet kvar men tror även det kommer gå rätt smärtfritt.
Ska snart hänga en tvätt sen faktiskt börja fungera på refrängen. 

Jag har visst en blogg..

Har visste inte bloggat sen förra måndagen ser jag.. Dåligt. Har helt glömt bort det och har haft huvudet fullt med jobb och massor av annat skoj. Jobbet börjar kännas riktigt bra nu och på måndag har jag bara 5 veckor kvar innan jag får någon vecka ledigt innan skolan drar igång. Känns tyvärr som denna sommaren håller på att springa på i full galopp men äntligen har sommarvärmen dykt upp iaf. Sjukt varmt att jobba dock men man ska inte klaga :)