Tvåtusensexton

Då var det dags får en liten återblick på året som gått ♥
Ett år med både mycket nedgångar men även sina höjdpunkter!
 
Januari
Äntligen kom det lite snö, även om den bara stannade ett litet tag så fick vi till en riktigt härlig promenad med kameran i detta vinterlandskap.
Fick även äntligen se och plåta ett av mina favoritband från högstadiet, Backyard Babies.
Hade även årets första fotografering.
 
 
 
Februari
Jag var ute på praktik och det var väl redan här jag började fundera ordentligt om jag var inne på rätt utbildning eller inte.
Körde även mycket spinnig, saknar det lite faktiskt och försökte bli bättre på det där med mindfullness.
Var även en sväng till Sälen.
 
 
Mars
Fick äntligen min lilla nya kusin, Theo. 
Firade påsk med kyllingar och massor av mat.
Våren började komma och jag pluggade massor. 
Vi började även komma igång ordentligt med Crankfest
 
April
En månad kameran visst gick varm. 
Vi var ute mycket och njöt av våren.
Jag fyllde 23.
Jag drack vin med Josefi och fastnade ordentligt för Yoga.
 
 
 
 
Maj
Fotade årets första bröllop och hade två andra fotograferingar. Var ute en hel del och vi grillade i västra hamnen.
Pluggade även här otroligt mycket, dock ute i solen denna gången. yey på det.
 
 
 
 
Juni
Vi gjorde saft.
Fotograferade studenbilder och syrran tog studenten.
Fotade även min mosters fina familj♥
Grillade med mina brudar och åkte sedan till Tylösand för utbildning.
Ja visst ja, han med en sväng till Sweden Rock också.
 
 
 
Juli
Detta var nog en av årets tuffaste månader. Jag måde inte bra och var rätt söndrig efter utbildningen. Men fick verkligen vänner för livet där så även om det var två tuffa veckor så ser jag tillbaka med mycket glädje.
Månaden var även fylld med så otroligt mycket glädje.
Min älskade moster gifte sig på en helt fantastisk dag ♥ Helt klart en av de bästa dagarna detta året.
Vi åkte en sväng till stugan och njöt av den enda sommarvärmen detta året.
 
 
 
Augusti
Köpte ny kamera och fotade massor. 
Träffade fina hästar och fikade.
Skaffade äntligen ett kort på mitt älskade Crossfitfabriken. Årets nästbästa val!
Fotade även bröllop i en fin rosa spettskjol. 
 
 
 
 
September
 
Fotade bröllop och lite modellfoto. Så nöjd med den nya kameran och vad vi lyckades med. 
Käkade gott och tränade mycket.
 
Oktober
 
Fotade lite mer bröllop och även syster fick stå framför kameran.
Två superfina magar stod även framför kameran en höstig regning dag.
 
 
November
Det kom liiite snö, vi byggde en snögubbe som någon hade förstört kvällen efter. 
Hade inte alls dokumenterat så mycket alls denna månaden.
 
 
 
 
 
 
December
Va på luciakonsert. Klädde granen och fixade inför jul.
Kom in på utbildningen jag sökt.
Bakade lussebullar och firade Martin med dunder och brak och en hel massa Sushi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28 December

Tjooohej. Hoppas alla har haft en riktigt fin julhelg!
Min julafton var väldigt fin, mysig och trevlig. Mycket mat och att få spendera den med nära och kära är helt klart det bästa som finns. Sen väldigt fina klappar var helt klart ett pluss i kanten. Har lite bilder från dagen som ligger i kameran men har varken haft tid eller lust att göra något med dem. Åkte nämligen på en liten sväng av den så kallande vinterkräksjukan likt stora delar av släkten som var med på julafton dagen efter. Skoj va? Men börjar må helt bra igen, fick som tur var bara en 12h variant. Phuu!  
SItter just nu med en text som ska kompleteras och är sådär taggad på att fixa med den om man säger så. Men tyvärr bara att gilla läget när man tabbar till det..Men en stor kopp gott tee och lite färska hallon hjälper helt klart till att göra det lite behagligare. 
 

20 December

Idag har varit en riktigt lugn dag utan några planer. Har knappt lämnat huset om jag ska vara helt ärlig. Men har fått lite pakter inslagna och lite annat fixat. En riktigt lung dag med andra ord, men med resten av veckan framför sig så behövdes det nog.Får se om jag har tid att titta in mer innan julafton, annars önskar jag er God Jul redan nu ♥
 
 

13 December

Var en sväng till den omtalade musaffären idag, så söött!
 
Idag är det visst lucia, har spenderat dagen med föreläsning, buffeande, kollande av affärer, lattedrickande, kollande mer affärer och mat med mamma. Nu ska jag läsa igenom det ska ska läsa igenom. 
 
 

Nionde December

Ush vilken grå fredag detta är.. Är såndär riktigt tung och äklig gråhet där ute som inte ens massor av tända ljus kan lysa upp.. Dagens humör matchar vädret rätt så bra får jag säga. En sådan där dag man helst inte hade lämnat sängen om det gick. Men så illa tvungen är man ju. Texten ska färdigställas och bilder ska redigeras. Sen in en sväng till Lund för att träffa upp Martin där, han tyckte tydligen jag behövde komma ut lite från huset. Förstår inte detta.. Men det ska bli najzz! 
 
Bild från en sommarkväll då jag inte har något nytt roligt alls att dela med mig.
 

Ändrar inriktning på studierna

Tänkte skriva ett litet inlägg om vad som händer till våren och varför. Alla vet ju faktiskt inte om de planer och funderingar jag har ahft under hela sommaren och hösten. Men nu när allt står klart och så kanske man ska dela med sig lite..
 
I januari blir jag en del av Lunds studentliv och överger Malmöhögskola. Detta av många andledningar ( behöver kanske inte rabbla upp alla här) men fräst för att jag kommit fram till att jag vill göra något annat med mitt liv. Jag vill helt enkelt inte bli lärare längre och då känns det bara fel att traggla kvar i en utbildning man inte vill läsa. I sommras satte väl tankarna igång ordentligt när jag gick havslivräddarutbildningen och speciellt i avancerad förstahjälpsdelen.. Efter mycket (och då menar jag måååånga timmar) grubblande kom jag helt enkelt fram till att jag ville byta inriktning på studierna. 
Jag sökte in till att börja plugga till våren, fortfarande läsande på lärarutbildningen för att ha något att göra, och idag kom reslutaten. Jag kom in på mitt förstaval och det gör mig genomlycklig. Jag ser verkligen fram emot detta och är så taggad på att få börja plugga något jag brinner för. 
 
Till våren börjar jag plugga till Sjuksyster på Lundsuniversitet och jag ser så mycket fram emot detta! 
 
 
 
 

Åttonde December

Sitter här fortfarande i min pyamas. Skriver några menigar på mitt paper varvatt med att jag sitter och uppdaterar antagning.se hemsidan.. Åh kan de inte bara släppa om/var man kommit in nu tycker man.. Är så nervös så det känns som magen ska vända sig ut och in. Har varit rätt lugn ända fram till idag. Nu sitter jag som på nålar med koncentration som en guldfisk. Ahja, tur man nästan är färdig med texten, ska bara skriva lite mer om begreppet kulturarv och en slutsatts. Sen mastodontjobbet med att läsa igenom och fixa alla svenskafel.. Suck.. Men hon släpper inte igenom något som inte är bra rent språkmässigt så bara att gilla läget och göra ett bra jobb..Nä nu ska jag in och kolla antagning.se igen..

Femte December

Hejsan i stugorna. Jag har precis börjat ta mig upp ur en dvala efter en helg sjuk..Har spenderat den mesta tiden på soffan och det känns rätt tradigt, jag avskyr att vara sjuk och inte kunna göra saker. Meen börjar må bättre nu så idag blir det fotografering! Yey! Ska köra om en stund så ska strax fixa iordning mig lite och så. Får komma tillbaka till alla tända ljus sen efter lunch!

Första December

Julmusik spelas i högtalarna, kaffet ryker varmt i koppen och ljusen lyser vackert. Bra förutsättningar för att få pluggat. Har snart produserat två av sex sidor text och det känns faktiskt helt okej än så länge. Inte det roligaste ämnet men känns som det ska gå. Om en stund ska jag träffa Linn och i eftermiddag ska jag åka till Martin för lite torsdagsmys.  Det är så himla skönt med en ledig dag ska jag allt säga, var välbehövt. Även om det är gött att jobba och tjäna pengar så känns det bra att läga den tid jag behöver på skolan också. Även om jag snart hoppar av så vill jag göra mitt bästa på den sista kursen så den inte kommer ligge mig i hälarna sedan.