2017-08-22

Planeringen och föreberedelserna inför höstterminen är i fullgång. Har fått fem lite kurslitteratur idag som jag har börjat bläddra i. Är kanske lite orimligt taggad på komma igång med termin två.. Menmen. har även handlat hem en ny kalender och skrivblock av olika slag. Känner mig nu redo att kicka igång och lära mig massa nytt och för att jag ska slippa orimligt mycket stress under terminen så tänker jag att planering är A och O. Hade bra struktur på allt pluggande förra terminen så forstätter på samma sätt. Delmål och planering av tiden känns viktigt. Känner att tiden har en tendens att springa iväg annars så att sätta upp dagsplaneringar och dagsmål underlättar en hel del för att inte hamna allt för långt back i läsandet och lärandet.
 
Har även spenderat en del tid med att redigera helgens bilder men har lite kvar. Planen är att bli klar under veckan, men lite svårt att motivera mig till att sitta inne vid datorn när solen skiner ute.

Sommaren 2017 via instagram

Lite blandade bilder från instagram från sommaren som varit. Har jobbat en del så har inte gjort mycket annat om jag ska vara helt ärlig. Men en del utflyckter har hunnits med. Men känner ändå att sommaren har varit bra. Känner mig dock inte helt uppladdad inför höstterminen. Hade behövt lite mer sommarväder denna sommaren än vad det har varit. Tur jag och Martin åker till Rom en weekend nästnästa helg ♥
 
Har några lediga dagar nu och det är verkligen välbehövt. Har haft en ledig helg och är nu ledig fram till torsdag eftermiddag. Sen kommer sommarens sista jobbehelg. Är verkligen så taggad på att skolan drar igång igen om en vecka, kurserna vi ska läsa låter spännande och det känns så himla bra!

2017-08-20

 Har visst inte varit inne här sedan efter sweden rock. Mer än två månder sen. Hur snabbt har inte denna sommaren gått?!  Lite svårt att greppa att det imorgon bara är en vecka tills skolan drar igång igen och åh så taggad jag är! Har en jobbhelg kvar på sommarjobbet,  men först ska jag vara ledig tre dagar till. Välbehövt med lite ledigt då jag kännt mig väldigt trött veckan som var.  Helgen har spenderats med att fota ett bröllop sen i stugan. Har blett alldeles för lite tid spenderad där i sommar men skönt med en lite tripp nu i alla fall.
 
Ska försöka få ihopa en liten sammanfattning av sommaren senare, men får bli ett projekt för en annan dag.