2017-05-31

10 dagar sen sist märker jag. Har varit dagar med fint vänder, tentapluggande, tur till stugand osv osv. Så har inte suttit så mycket vid datorn om jag ska vara helt ärlig. Knappt något alls mer än för att plugga. Imorgon ligger terminens sista två tentor. Sen går jag på "sommarlov". Eller med andra ord: går på att jobba hela sommaren. Men gött med cash som man säär.. Tar dock en veckas ledigt med den årliga trippen till Norje och Sweden Rock. Årets höjdpunkt som man också kan kalla det! ♥
 
Går in mot ett välfylld veckoslut nu men tentor imorgon, balfotografering, fredagsmys på hemlig plats med Martin, jobb och på söndag rullar bilen mot stugan. Äntligen. Hittar inte ord för hur taggad jag är på swedenrockveckan.
 
 
 

2017-05-21

 
Jäklar vad mycket jag har hunnit med denna helgen. Hade nästan behövt en helg till att vila upp sig på..
 
I fredags var det föreläsning hela dagen innan det blev en tur till Malmö för parkhäng med lite kursare från historian. Sedan bli för att se nya Alienfilmen, den gick rätt bra att småslummra till om man säger så.. Men bra fredag över lag med mycket gött folk.
 
Jobb i går inann det bar av ännu en gång till Malmö men för att träffa Louise för käk och drinkar på mellojello. Det är verkligen ett sjukt trevligt ställe, bra mat, bra drinkar och så trevlig personal. Fem av Fem toasts. Maten var galet god, lite så man inte ville att den skulle ta slut. Var riktigt gött att träffa Louise också och bara snacka massor av skit om allt mellan himmel och jord, välbehövt!
 
Denna söndag började med frukostkalas i Höör. Sen gästes det några timmar i solen innan jag åkte hem för att käka middag och sätta mig och räkna. Två veckor kvar till de sista två tentorna (farmakologi och läkemedelsberäkning..) Är verkligen bara att kötta på de sista dagarna, även om hjärnan gör allt den kan för att gå in i semesterläge..

Göttlaborg ♥

Tänkte lägga upp lite bilder från min och Martins tur till Gööötlaborg förra veckan. helgen var helt galet välfylld så fanns inte direkt tid till det. Men nu sitter jag och vill inte plugga så då tänkte jag passa på att göra något av tiden.
 
I onsdags tog vi tåget upp mot Göteborg för att Martin skulle få använda sin ena julklapp, en biljett till Kiss spelning på Skandinavium. Vi passade på att ta en natt på hotel sen därefter för att få till en minisemester. NAJS. Och välbehövt med en paus från tentapluggandet. Torsdagen spenderades runtdrivande inne i stan och Pizzabufféätande på Pizzahut. Mhmm.
 
 

2017-05-15

 
Ibland är livet lite extra lyxigt sådär en måndag, idag är ingen mindre än min brors födelsedag så det blev en tur till Pinchos. Så härligt mycket god mat, love it. Där blir det verkligen fler besök till. Sjukt god mat, trevlig miljö och bra personal. Är ett riktigt skoj konsept där man beställer smårätter (tapas) via en app och hämtar upp maten själv. Men kvaliten på maten var verkligen topp och vi rullade verkligen ut därifrån.
 
Innan det var jag en sväng i skolan för att förbered morgondagens redovisning och för en föreläsning i läkemedelsberäkning. Imorgon ligger terminens sista redoivisning, bara två tentor och en inlämning kvar innan sommaren.. Men snart så!! Ska bli skönt med lite uppehåll, har varit en intensiv termin. Men rolig och givande och har lärt mig så mycket. Ser dock fram emot att få jobba i sommar, tjäna pengar och vara ledig på riktigt när man slutar för dagen.

I Kvällssolen

 

Tentavecka

 
Årets andra tentavecka är nu i full gång och på fredag ligger anatomintentan. Har pluggat så sjukligt mycket till den, och märkligt nog känns det som ju mer man pluggar ju mindre kan man.. Men hoppas verkligen det går vägen.. Ska sitta hela dagen idag, på tåget i 3h imorgon och 3h på tåget på torsdag. Sen får det gå som det går (:
 
Imorgon åker vi upp till Göteborg för att se Kiss och sova en natt på hotell. Kanske kan hinnas med lite storsdadsshopping också, hehe.. Hoppas på fint väder och att Göteborg visar sig på sin bästa sida!
 
Nu ska jag nöta reproduktionssystemet och sen käka lite lunch i solen i en härlig pluggpaus..

Vårpromenad i Lund

 
Efter några timmars pluggande blev det en tur till Lund för att träffa upp Martin. Ville få lite bilder på körsbärsträden i botaniska trädgården men de hade in riktigt slagit ut helt.
Tur det fanns andra vårblommor att kolla på :)
Var så skönt att få ta vara på lite av solen denna helgen♥
 

2017-05-07

Igår tog jag en paus i pluggandet för att gå uten liten sväng med kameran i trädgården. Saker har börjat blomma och det känns som jag pluggar bort hela våren och missar det.
Idag ska jag plugga fram till lunch typ och sen åka in till Lund för att träffa upp Martin en sväng och ta en promenad i botaniska, hoppas verkligen körsbärsträden blommar fortfarnade..
 

2017-05-03

Märker att jag inte har bloggat sen sista mars, fyskäms här asså.. När jag skrev sist var det dagen innan förra tentan, som jag förövrigt blev godkänd på, och var frisk och kry. Ungefär halva april spenderades sängliggandes och en dag på akuten, sådär skoj. Men någon gång ska man ju testa det. Har haft en lång återhämntningstid sen jag var sjuk och det är först nu jag börjar känna mig helt hundra bra igen.
 
Just nu är tentapluggandet i full gång igen då nästa anatomitenta ligger nästa fredag, örgh. Men ska försöka väcka liv i bloggen igen då allt lockar mer än att plugga atm.
 
Slänger in lite bilder från månaden som gått, inte för att det har hänt så mycket egentligen (: