Sista Sommardagen

Då var den sista dagen på denna sommaren gjord. Imorgon går vi in i September och jag sitter mest och funderar vad det blev av med denna sommaren. Den bara sprang förbi och tyvärr inte varit den bästa. Men ska försöka rycka upp mig och se till att hösten som kommer bli helt fabulöst bra. Ska njuta av livet så mycket det bara går!! 

2016-08-30

Idag har varit en sådandär riktigt seg dag. Riktigt oproduktiv, Tog mig i kragen på eftermiddagen och tog bussen till boxen för att få tränat lite idag i alla fall. Riktigt bra, jobbigt och skoj pass idag. Gött att få köra slut helt på sig själv. Kommer kännas gött i benen imorgon kan jag säga.. Knappt kunnat gå på hela kvällen hehe..

2016-08-29

Tjenare hej bloggen. Här har det varit väldigt tyst de senaste dagarna, har varit en helg med mycket grubblande. Får se om jag orkar skriva om det någon dag. 
Men i alla fall denna veckan har dragit igång med buller och brak. Har rivit av 2 träningspass, crossfit och zumba och varit på en första föreläsning för den nya kursen. Känndes tyvärr ruskigt ospännande men det ska nog bli bra haha. Tur det är en kort kurs!
 
 

Gårdagens WOD

Som jag skrev igår var tog jag tag i saken och åkte till crossfitfabriken och införskaffade ett efterlängtat medlemskap där. Drog av mitt första pass där också när jag ändå var där. Detta går att skåda ovan, riktigt skoj och riktigt jobbigt. Glad att den innehöll en del Kettlebells dock, en grej jag har koll på i alla fall. Idag är kroppen lite seg men försökte promenera bort lite av tränignsvärken imorse så det känns lite bättre.
Dagens planer består av en tur till Lund med Martin, tänkte handla lite nya linser och så. Sen till malmö för att riva av dagens WOD. Vet inte om jag kan träna under resten av veckan så vill passa på när jag har tid. Nästa vecka drar skolan igång igen så kommer va mer i Malmö, lite lättare att träna då!

2016-08-23

Ledig tisdag: morgonpromenad, inhandling av frukt och najs frulle framför new girl. Mycket fint för att vara en tisdag. Resten av dagens planer innehåller en hel del "ta det lugnt och njuta av att vara ledig" ande. Ska tvätta lite och röja lite också hade jag tänkt. I eftermiddag ska jag in till Malmö för att påbörja ett medlemskap på crossfitfabriken, äntligen! Sen tänkte jag nog faktiskt ta mig ett pass när jag ändå är där, lika bra att passa på typ hehe! Sen blir det eventuellt en sväng till ikea för att kolla smågrejer med Martin och kolla på större grejer som får inhandlas någon dag då jag kan låna en bil. Så har en bra tisdag framför mig helt enkelt!
 

2016-08-22

Sista lediga veckan innan skolan drar igång är har nu börjats. Dagen har varit väldigt lugn och med en stund på gymmet nu på kvällskvisten. Rätt gött faktiskt, känns som kroppen börjar bli hel igen så det är mycket glädjande!! Planen är att jag ska in om boxen jag ska börja träna på imorgon för att skaffa ett kort där och så! :) Sjukt taggad!

Elinor och Arne

Några av bilderna från igår, tänker vara sådär osvensk av mig och säga att jag är riktigt nöjd! Har en till liknande fotografering idag så hoppas verkligen vädret skärper till sig. Det har regnat nu ett tag men ska man lita på smhi ska det spricka upp lite runt lunch. Så hoppas verkligen det stämmer.
Ikväll ska jag hem till Martin och bara ta det lugnt och imorgon står det barnkalas på schemat. En väldigt lagom helg med andra ord :)

2015-08-19

Tentan kändes helt okej idag, fick ihopa 7 sidor text och hoppas att jag inte var helt ute och viftade. Efter det blev det hem för några timmar på soffa, softning delux innan det bar av till tåget som skulle ta mig till Ängelholm. Idag hade jag en fotogradering inplanerad med Elinor och Arne. Rusktigt roligt och jag har definitivt fått mersmak, tur man har en likande fotografering inplanerad imorgon.
Fredagskvällen kommer spendera väldigt lugnt med redigerande, kan helt enkelt inte låta bli att börja på bilderna. Sen får vi se vad mer som orkas, ska antagligen köra och hämta mamma efter en Aw i Lund så vi får la se i vilken tid man kommer i säng hehe.. 

2016-08-18

Dagen innan tentan. Örgh. Har varit uppe i två timmar nu och pluggat och tar en första paus. Tänker plugga fram till tidig eftermiddag sen göra något helt annat i eftermiddag. kan jag inte det då så kommer jag då inte lära mig det idag. Så får det gå som det går imorgon.  Känns som det kommer gå åt en hel del kaffe idag då vädret är skittradigt och jag känner mig allmänt seg.. Riktiga höstkänslor på g.
 
 
 

Nu jävlar är det dags.. Ingen..

Äntligen har motivationen till att ta hand om min kropp kommit tillbaka igen. Dags att börja käka bra mat med mycket närign. Denna sommaren har varit en ren katastrof för min kropp på många sätt. De två veckorna i Tylösand med utbildningen sabbade min rygg/knän/nacke rätt rejält och tog en ordentlig stöt på självförtroendet också kan jag säga. Känner mig fortfarande långt från hel men känner mig redo att börja jobba på mig själv igen i alla fall. Sa upp mitt kort på Nordic Wellness i veckan för det är dags att gå vidare. Allt där blir bara sämre och sämre och det är dags att sattsa på en form av träning som kan få upp min gnista igen. Så i veckan blir det äntligen dags att ta tag i saken och fixa ett kort på ett av crossfitställena i Malmö. Funderar om jag ska dit efter tentan på måndag och kolla på stället och om allt ser/känns bra så slår jag till. Det är onödigt att bara gå och vänta på att det ska bli en bra tajming, det blir det inte. Det är bara att sätta igång och köra stenhårt. Det är dags. 
 
 

Karin bland solrosorna

va tvungen att åka tillbaka till detta fantastiska ställe, så plockade med mig Karin och körde dit för att ta lite bilder igår kväll. Vi hade egentligen en annan fotografering inplanerad men vi kände lite att vi fick passa på att fota bland solrosorna innan de vissnat.
 

Tentaångest

Omtenta på fredag och jag sitter upp över öronen dränkt med plugg, eller kanske inte riktigt så illa. men det känns nästan så. Örgh, sen på tisdag om en vecka ligger det en omtenta på bollspel som jag har med mig sen ett år tillbaka, kul va? Menmen, bara att kötta på antar jag. 
 

Solrosfältet

Har snackat flera gånger om att jag vill hitta ett fält med solrosor och hittade av ren slump en beskrivning vart det skulle finnas ett i Lund. Så idag blev det att packa kamera, stativ, Martin och en pappa bakom ratten för att köra dit och se om det fortfarande var i blom. Och visst var det det.  Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men är svårt när man inte kan stå bakom kameran och se hur det blir, men nöjd ändå! Har en fotografering på tisdag som vi planerar att genomföra här så det ser jag fram emot (:

Malmöfestivalen

Igår var första dagen på Malmöfestivalen. Det käkades langos, kollade på de få marknandsstånden som fanns och The Headlines plåtades. Ruskigt bra konser för övrigt, riktigt najs. 
Ikväll blir den in en sväng för att se Hellhorse och Warner Drive. Hopppas dock vädret skärper till sig lite då det är äkligt höstigt ute nu, det ogillas starkt. Är definitvt inte redo för höst..
 

2016-08-12

Vad gör man när man nya brallor man älskar, en ny kamera som bara vill bli använd och är rastlös uta bara tusan? Jo man går ut i trädgården med kameran på ett stativ och försöker se bra ut. Det sistnämna går lite sisådär kan jag säga..
Denna fredag har spenderats med pluggande, seriekollande och ska snart dra mig in till Malmö för att kolla in festivalen och se några band, ta lite bilder och fortsätta testa kameran helt enkelt. hoppas bara vädret fortsätter hålla sig okej.
 

Nikon D7200

Igår trillade äntligen en ny kamera och ett nytt objektiv in med poste så gårdagens kväll innehöll så klart en liten promenad för att testa de nya leksakerna. Än så länge är jag duktigt imponerad och extremt nöjd, ser fram emot att få testa den ordentligt under kommande fotograferingar!!
 
 

Bebisfotografering

Fick äran att fota denna fantastiska lilla sak igår, 3 veckor gammal och görsöööt. Det va skoj med lite omväxling i motivet som fotades och alltid skoj med lite andra utmaningar. Men är relativt nöjd med resultatet och hoppas familjen är det med ♥

2016-08-07

Trött bröllopsfotograf har precis landat hemma efter 3 dagar med bröllop, middag, fest och brunch. de sista bilderna laddas in i datorn oh New girl är igång på plattan och en stor kopp kaffe står brevid. Tänkte försöka få undan redigerandet ikväll då det ligger andra fotograferingar  veckan. 
 

2016-08-06

 
Redigering av bröllopsbilder är i full gång, jag är lite småsliten som alltid dagen efter ett heldagsbröllop. Vill få undan så mycket jag kan idag innan nästa event på denna bröllopshelg.  Tänkte mest bara titta in och vissa upp denna görsnygga kjol jag var tvungen att rädda från ensamheten på Bik Bok i vecka. Hade jag kunnat hade jag nog bosatt mig i denna. Två av mina favoritsaker, rosa och spetts ♥

2016-08-05

Idag har jag fotat årets tredje bröllop som imorgon följsupp med en brakfest och brunch på söndag. En helhelg med jobb med andra ord. Men jag älskart, sen att få vara finklädd 3 dar i rad är ju aldrig helt fel det heller hehe
Ska snart sätta mig och redigera några få bilder till paret och skicka redan ikväll sen kallar sänge vääääldigt högt just nu!
 

Skäralid

Från en liten promenad vid Skäralid i söndags

2016-08-03

En onsdag som har spendats med tentapluggande och fördigredigerande av bilderna från i måndags. Nu ska de bara laddas upp och levereras också. Ska hem till Martin sen ikväll också men tänkte ta en stund på soffan först (: Och redigera lite bilder från Skäralid!
 

2016-08-02

Att få spendera tid uta är något av det bästa jag vet, både igår och idag har bjudit på lite kvalitettid med nature. Igår i Skäralid och idag en sväng i Bjärred i jakt på geocachar och pokemon, ehehe. Har även fått plugga lite till omtentan som sakta men säkert börjar närma sig nu,ush och fy men nu ska det gå!!

Jasmine + Kristian = Sant

Här kommer ett gäng svartvita bilder från dagen då Jasmine fick sin prins.
 

Bröllop via instagram

Lite instagrambilder från lördagens fantastisk bröllop. Håller på att ladda upp bilderna till paret, min moster och hennes man, sen kommer lite blandat mer sen :) Men det var helt underbart och så vackert ♥♥