2016-10-29

Igår stog det bröllop på schemat och detta var jag faktiskt med på både som gäst och fotograf. jag fotade vigslen och sen porträtt men va med på festen som gäst, en riktigt lyckad fest med god mat och mycket trevligt folk.Synd man inte får gå oftare som gäst hehe :)
 

2016-10-19

 
 
Äntligen har denna boken kommit ut, sjukt taggad på att få läsa den! Som jag har längtat haha.
 
Idag är det onsdag och en riktigt grå och ruskig sådan. Sitter just nu med massor av tända ljus och en stor kopp med te. Känns inte som jag gör mycket annat än dricker te och tänder ljus denna hösten. Men allt för att höja mysfaktorn. 
Har börjat ta tag i läsandet i denna kursen. En text avklarades igår och en annan idag. Ska påbörja en bok så smått nu och även ta tag i de där två avhandlingarna som ska läsas. Suck.. Litteraturen i denna kursen är verkligen ingen hitt. Längtar så till vårterminen (om jag nu kommer in) då jag kan få börja läsa saker som intresserar mig och som jag är säker på att jag kan brinna för. Denna kursen blir den sista jag läser på lärarprogrammet så den ska bara klaras av och bli godkänd i (för att kunna få csn nästa termin). 
 
Så nu ska jag krypa ner under en fluffig filt och läsa om mångfalldsfrågor i kulturvärlden, skoj va?!
 

2016-10-16

Söndag, en riktigt höstig sådan som fylldes med träning och av att fota 2 gravidmagar.  Det har varit en rktigt ttrevlig söndag som för engångs skull inte spenderades hela dagen på soffan.  Ska spendera det sista tiden av dagen just på soffan framför lightroom med lite pillande av bilderna från idag :)

2016-10-10

Jag har haft en riktigt bra helg med allt från konsert till att inte göra något alls och käka kolakakor i sängen.  Förkylningen har äntligen nästan försvunnit, planerar att träna imorgon yey! Kanske till största glädje för alla runt om mig som tröttnar på mitt tjat om att jag vill träna.. 
 
Idag var det kursstart på den förhoppnignsvis sista kursen jag läser i denna utbildning. Om allt går som jag vill påbörjar jag en ny i Januari. Så behöver kanske inte säga att motivationen till denna kursen inte är den största.. Men hamnade i en bra grupp till grupparbetet så det blir nog finemang! 
 
Just nu sitter jag med en stor kopp te, tända ljus och redigerar bröllopsbilder till ljuder av regnet som faller där ute. En riktigt härlig höstdag med andra ord. Härlig sålänge man håller sig innomhus i alla fall haha! Planen är att bli klar och leverar detta bröllopet idag! 

2016-10-06

Förkylningen härdar fortfarande här. Är helt utslagen och har en text som ska vara inlämnad imorgon.. har lyckats produsera två sidor av fyra nu i alla fall.. Ska ta en lite paus och fixa de sista i eftermiddag, behöver återhämta mig lite haha..  Ska även försöka redigera massor av bröllopsbilder idag, hade velat leverar dessa i veckan och har en del kvar. Hatar verkligen att vara sjuk och inte få saker gjorda.. 
 
 

2016-10-03

 Nu är det visst min tur att bli dålig.. En redig förkylning har jag dragit på mig sådär lagom osmidigt då jag inte alls har lust eller tid att vara dålig. Fast har man egentligen någonsin det.. Har varit iväg en svänd idag med mossan och handlat skor, byxor och linser. Blev ju en dyr shoppingrunda men behövde allt, dösnygga var både brallorna och skorna dock!! Så nöjd. 
Nu ska jag sätta mig och redigera lite innan jag ska in till Malmö för ett biobesök med min älskling! :)