Full späckad torsdag

En timmes morgonpluggande är nu avklarat och ska snart gå till tåget för att träffa Louise för att käka lite lunch. Sen ska jag sitta och plugga på skolan fram tills jag har föreläsning vid tre. Efter det ska jag träffa Martin en sväng och äta middag någon stanns innan jag åker hem och landar i sängen inför morgondagens jobbade. Det där med att ta det lugnt efter man har vatt sjuk finns inte riktigt i min värld. I alla fall inte en vecka innan tentan. Örgh. Fattar inte att denna kursen kan ha gått så snabbt och snart är slut.. Nästa drar igång måndagne efter och håller på in halvvägs i Januari sen är det äntligen äntligen äntligen dags för lite praktik. 

Sjuk..

Mycket konserter i Oktober som blev fotade, här är en bild från Warner Drive. som förövrigt var det bästa på länge.
 
Holly makaroner vilka dagar jag har haft. Och inga av de positiva makaronerna om man säger så. Precis som alla andra höstar har jag dragit på mig influensan och är inne på fjäder dagen sjuk. Idag fixar jag dock att sitta upp och har fåt liite pluggat. Tentan är om en vecka och jag har panik rent ut sagt. Så mycket jaginte kan och så missar jag saker för att jag är sjuk. det suger så jäkla hårt. Men inget att göra åt det.. Har precis kollar på det jag missat igår och idag och ska snart försöka förbereda den ena fråga som vi fått ungefär reda på hur den kommer se ut.även om jag bara orkar få lite gjort är det bättre än inget! 
 
 

In Flames

Kom hem för en timme sedan från spelninge med In Flames, åkte hem efter ha fotat mina tre låtar. Rätt gött att komma hem och hinna redigera bilderna innan sängen. Imorgon väntar tenta och jag är sådär taggad, men tredje gången gillt antar jag?! 

Trött. trött. trött.

Är inne på en andra dag med en ihärdig huvudvärk som vägrar släppa eller lindras. Skoj när man har massor av plugg som måste göras och en konsert som ska plåtas ikväll. Har fått det som måste göras idag gjort nu och tänkte vila en stund innan jag tar tag i tentapluggandet. Har rätt mycket jag egentligen måste göra där också men får se vad som orkas. Längtar så mycket till julledigheten nu.. Ska jobba 3 dar i december och vi är lediga nästan en månad från skolan så det ska bli helt underbart. Behöver verkligen få vila upp mig och det är det som just nu får mig att pallra på. Det och kaffa, mängder av kaffe.

Hösttrötthet

den konstanta hösttröttheten har redan infunnit sig och tror den kom så tidigt för att det var en rätt kass sommar. har lite svårt att hitta motivationen till det mesta. Får nästan inget alls tränat och pluggandet gör jag med en hel del motvilja. tentan närmar sakta men säkert och det gör mig så stessad. Men det ska gå, det måste gå. Ska iväg på ett body combat pass med mamma snart och hoppas det kan leda till lite mer energi. Imorgon är det en heldag i skolan så jag behöver det verkligen. 

LANCER

Har fått upp ögonen lite för svartvita bilder (och inte bara för att rädda allt för mörka konsertbilder).  Här är fyra från ena förbandet igår, Lancer, som förövrigt gjorde en riktigt grym spelning. Ikväll blir det lite mer åt punkhållet, Alonzo och fas 3, på Babel. Så minnerskorten är tomma och börjar ladda upp inför ännu en konsertkväll. Det är mycket denna veckan om man säger så.. En på lördag också och nästa fredag väntar ännu en. Det är najs med ett välfylld November. Tänkte att jag någon gång ska sätta mig och räkna ihop hur många band jag har fotat sen jag började för några år sedan, tänkte att det kanske kunde va lite skoj att veta. Har ju blett en del genom åren.

2015-14-10

Sitter i skolan och har en paus i dagens föreläsning. Fryser något galet och kan inte förstå hur det alltid kan vara så djävuslt kallt på denna skolan. alltid. vilken tid på året det än är.
 
Har bara en föreläsning idag och när jag slutat den tänkte jag smita iväg till något kaffe och sitta och plugga i några timmar. Ska möta upp Martin vid 4 och ikväll är det Fredoom Call som gäller, både intervju och konsertplåning så jag börjar bli taggad! 

2015-13-10

Body combat igår kväll och ett snabbt och effektivt pass idag innan skolan drog igång. Mycket energi i kroppen dock strularn knäna uta bara tusan. Har inte tid/lust/tåla mod med det allt nu så låtsas som det vore bra. Meeenmen, det ska nog ge med sig så småningom! 
 
Sitter just nu och är inne på sluttampen  av en lucka och det börjar bli djävulskt segt faktiskt.. Är mest sugen på att åka hem och lägga mig på soffan. Men har mer pluggandet att göra då. Bara att kötta på helt enkelt. Bit för bit..

Underbara höst!

Hittills har denna hösten varit helt fantastik, extremt vällfylld med blandade saker och är så glad att värmen höll sig kvar igenom hela september. Några dagar när jag jobbade i september kunde jag cykla i endast linne mellan vissa vårttagare, helt fantastikt. Men nu har kylan börjat leta sig in lite och jag snurrar in mig i halsdukar och koftor på morgonen. Ska ta och leta fram mina vantar ikväll tänkte jag för fingrarna börjar förfrysa på mornarna nu. Har även kommit fram till att jag har vart extremt dålig på att använda min kamera i år. Har varit lite konserter, festivaler och en och annan fotografering. Men nästan inget fotande alls bara för att det är skoj och för att det är trevligt att ha lite vardagsbilder som inte är tagna med en mobil. Så skärpning på det nu! 

Oj vad tyst här var

Oj här har det visst varit tyst i två veckor. Men stadsuppdatering på vad jag har haft för mig: jobbat, pluggat och tränat i stora drag. Jobbade tre dar förra veckan och igår denna. Nu är det full rulle fram till tentan om en månad så det är bara att kötta på.. Börjar känna hur stressen närmar sig sakta men säkert. Ska snart komma igång ordentligt med tentapluggandet och strukturerar upp det ordentligt. Dagen idag är vigd år ett fjärde försök med att få rätt på rörelsanalysen. Hoppas Hoppas Hoppas verkligen jag kan får rätt på den nu så det kan böra komma in csn snart igen. Hoppas.
 
Ikväll är sista gånge på introkursen i crossfit och det känns lite tradigt. Har haft fyra riktigt trevliga veckor där och det känns synd att de tar slut. Men det tar för lång tid att ta sig dit så pendelsträkan blir lite trevlig att slippa iaf..