Backyard Babies

Tjinixen. Igår var vi en sväng till KB för att spana in Backyard Babies, och hej jävlar vad bra det var. Har velat se dem typ alltid men inte fått chans förren nu. Så var taggad utav bara tusan om man säger så. Så nu har vi kickat igång konsertåret ordentligt. 
 
Söndagen spenderade vi med  affärtittande, buffekäkande, kaffedrickande och bio. Vi såg  The Revenent och få satan vad seg den var. Inte imponerad om man säger så.. Menmen, helgen har varit riktigt trevlig, en riktig höjdare!
 

2016-01-25

Första dagen på praktiken avklarad och det känns som det kommer bli 4 rätt så lätta veckor. Så det känns ju bra! Kom hem vid fyra ungefär och har sedan dess tampats med en jäkla huvudvärk som äntligen har börjat släppa lite i alla fall. Tog en kort promenad och försökte bota den med lite syre och sitter och pimplar i mig vatten nu. Tror det är lite sömn som kommer ta udden av den dock. men nog tjatat om den nu. 

2016-01-24

Ännu en helg har passerat och det nalkas en måndag. Helgen har varit riktigt bra fylld med en hel del tid på badet med jobb. Martin har även vatt här igår kväll och idag. Har varit en riktigt mysghelg faktiskt med långa måltider med många långa samtal. Riktigt trevligt. Är sådär taggad på ny vecka och praktik men tror det kommer bli bra. 
 

Vinterdagspromenad

Tjohej, denna torsdag har spenderats ute i kylan med Martin och kameran. Vi tog en promenad på ca 6.5 km ner till ringsjön. Sen fikade vi och åt middag hos hans päron innan de skjutsade tillbaka oss in till stan. Jag har precis kommit hem Kävlinge och har landat på soffan. Imorgon ska jag ha en sådan dag då jag fixar lite småsaker som ska göras. 

Fotografering under planering

Tjenixen i vinterstugorna. När alla försöker hålla sig inne i värmen planerar jag en fotografering för morgondagen och är så jäkla taggad på att få motionera kameran lite. Få använda den kreativa halvan av hjärnan för en stund istället för allt pluggande. 
 
Dagen har varit lite seg. Halvdålig föreläsning och slumrande på soffan. har även hunnit med en promenad, pannkakor och en den pintrest surfande. Resten av kvällen kommer nog fortsätta i samma tema.

Vinterkylan

Måndag och kursstart. Kurser som startar med 2 föreläsningar innan vi går ut på praktik i fyra veckor. Så rätt lung vecka med andra ord men hade verkligen hoppats på att få komma in och jobba lite  också så man har lite dineros att röra sig med sen. Men måndag som sagt och dagen spenderades med kursstart och en föreläsning. Har sedan jag kom efter det käkat, tampats med huvudvärk och fått iväg lite mail. Tror inte jag kommer få så mycket vettigt gjort idag men det får va så ibland helt enkelt. 
 
Helgen har förövrigt varit bra, eftertenta tröttheten fanns där så klart, men den har varit mysig. Vi var på kalas på lördagen och söndagen spenderades med vinterpromenad och varmchoklad. Väldigt bra med andra ord.

Tentabubbla

Nu har det gått några dagar igen utan uppdatering här.. har pluggat en hel jäkla mycket, jobbat och idag var det en sväng till skolan för träff innan praktiken som börjar om någon vecka. Har precis fått i mig lite lunch och så fort jag får skrivaren att sammarbeta ska jag fortsätta plugga resten av dagen. Så med andra ord är mitt liv inte super exalterande och spännande just nu. Har mycket på gång men inte tid för något av det denna veckan tyvärr.. Så vå hörs på andra sidan tentabubblan!
 

2016-01-07

Dagen spenderas med en kaffekopp i ena handen och kurslitteraturen i andra och datorn i en tredje. Eh. Hela denna dagen är med andra ord också vigd till det där kära tentapluggandet som vi alla älskar. eller? Suck. det är så mycket så det ibland är svårt att veta vart man ska börja.. men det är bara att kötta på som man säger. Färdigställde en sammanfattning av metodiken igår och ska göra klart historiadelen idag. Sen är det bara att börja råplugga in det. 
 
Men nog tjatat om det. Är ändå rätt pigg idag och träninsvärken som gjorde att jag knappt kunde sätta mig ner igår börjar att släppa. Ska på Yoga ikväll så hoppas den tar bort den sista. Sjukt länge sedan jag var på det sist. Men det blir nog bra, brukar vara skönt efter i alla fall. 

2016 - Det där med nyårslöften

Har funderat em del på det där med nyårslöften och jag ser att många andra har gett de vanliga, börja träna, sluta med godis osv osv. 
Men själv är inte riktigt för det faktiskt. I år ska jag njuta mer av livet, jag ska ge mig själv tid att njuta och jag ska göra saker som gör mig glad och lugn. Jag ska planera bättre så jag får stressa mindre. Jag ska göra nya saker och vara mer spontan. Jag ska fota mer och ge mig själv mer tid att vara kreativ. Jag ska seiza den där dagen folk snackar om. Jag ska kolla mer film och läsa mer. Jag ska träna och äta för att må bra. Jag ska vara nöjd med mig själv för den jag är. Jag ska njuta av stunden och ta till vara på.
 
Så jag ska inte lova något som inte går att hålla eller något som är svårt att leva upp till. Jag vill att 2016 ska bli ett år med mindre stress och mer lycka. Jag vill vara gladare och skratta mer. Så låt oss nu fånga den där dagen.
 
 

2016-01-06

Snart en vecka in på det nya året och hittills har jag hunnit smälla av 5 träningspass, tentaplugga, jobba och en del mys. Denna onsdag är helt vigd åt metodikplugg och det går rätt segt om det ska va ärlig. men bara att kötta på. Ikväll står Zumba på schemat och det ska bli naaajs!