Host, snörvel host..

Hej och håå.. Förkyldning of doom har infunnit sig lagom till att jag blev ledig. Blir alltid sjuk lagom tills jag blir ledig.. örgh. Känns som jag håller på att hosta ut lungorna. Men i alla fall, slut på klagande. Helgen har varit välfylld helg. i lördags var det årest sista spelning som blev hardcore superstar, kameran krånglade dock och det tog en hel låt innan jag fick den att funka. så bilden blev inte så bra faktiskt. menmen, vad gör det om hundra år. Igår firade vi Martin med hans familj så en stor del av dagen gick åt till att laga mat, baka, städa och fixa iordning inför det. så inte så konstigt att vi båda somnade 22.00 haha.. 

Plugg innan jul..

sitter och räknar ner dagar tills det går att gå på julledigt.. 8 dagar kvar nu och det är bara att kämpa. Ska försöka få så mycket som möjligt pluggat, sammanfattat och fixat innna jul så man kan ta det lite lugnt med pluggandet över jul i alla fall.  Har inte fått något alls gjort förre idag så det är ju rätt skönt att faktiskt ha  kommit igång nu.. Ska in på föreläsning vid tre så har några timmar till jag kan vara aktiv innan dess. Skulle va så skönt att få mer gjort idag. Så bara att köra på nu! 

Längtan efter en vit jul

3 år gammal bild från snöigare tider. Ush vad jag hatar den skånska vintern med 9 grader varmt, regn och blåst. Snö gör så mycket och det lyser framför allt upp så mycket i det grådaskiga mörkret som råder nu..
 
Ahja, Fredag idag och en välbehvd helg ligger framför mig. Lite jobb imorgon och på söndag ska vi kolla julfilmer hela dagen. Sen att måndagen är fri från både jobb och föreläsningar är bara ett stort jäkla pluss i kanten.
Dagen spenderas med att skriva ihop lite sammanfattningar av alla förelänisngar vi har haft hittills och nästa vecka ska jag börja med att sammanfatta böckerna inför allt tentaplugg som snart drar igång igen.. har ju knappt hunnit vila upp mig sen förra gången haha.  
 

Saxon

Gårkvällen spenderades på KB med saxon på sceenen och kameran i handen. En riktig grym kväll med en kanonbra show. Skulle egentligen åkt över sundet för att plåta idag också men kroppen orkar verkligen inte. Ska bli så skönt med helg nu. Den är välbehövd om om man säger så.