27 Maj

Åh vad jag känner mig tråkig för tillfället. Nästan all min tid går åt till att plugga denna och nästa vecka. Så ber om ursäkt för att det inte kommer hända mycket här de kommande dagarna om man säger så, ska bli så galet skönt när allt är färdigt för denna terminen! :)

24 Maj

Är påväg in i det där tentapluggsstadiet där man knappt vet vad man heter längre. Tentan ligger nästa torsdag/fredag så är bara att ta sig igenom det nu. Börjar kunna se ljuset i tunnlen, bara att hoppas att det inte är ett tåg. Eh skämt å sido, dagen har spenderats på vejbybadet för en endagars utbildning/informationsdag inför sommarjobbet. Riktigt bra dag och jag ser fram emot denna sommarens utmaningar. 
Nu ska jag snart ta och bädda ner mig i sängen efter en lång dag och med en heldag med plugg framför mig imorgon. Skoj! 
 

20 Maj

Spinning - plugg - Choklad - sova på soffan - Redigerat och levererat bröllopsbilder -Lite mer plugg och nu snart Yoga - sova på soffan - Slut
 
Ungefär exakt så har denna fredag sett ut. Har fått lite sammanfattat till mina tentapluggspapper som börjar bli relativt färdiga för att vara exakt två veckor innan tentan. Så nu ska man bara ficka det sista och sen kötta in allt i huvudet. Underbart. Men får tänka att det är två veckor kvar innan sommaruppehållet drar igång, hur gött är inte det?! Ska bli så sjukt skönt att inte plugga på nästan 3 månader. Bara jobba, chillaxa och njuta av all den underbara sol vi ska ha. Jag har bara bestämt att det ska bli en riktigt göttig sommar, för det har jag faktiskt förtjänat. 
 

19 Maj

Inhandlade ny klänning igår till sommarens bröllops som ska besökas. har spanat på den länge nu och de hade satt ner priset på den nu igår så va ju lika bra att slå till då. Längtar redan tills jag kan ha den på mig haha!
 
Just nu sitter jag och förhalar pluggandet, håller på att läsa en intressant avhandling men konsetrationen är inte alltid den bäst aller längsta. Har precis kommit hem från en 2h föreläsning om amerika efter andra världskriget och sverige efter 21. Intressant. Ska iaf plugga en timme nu sen in till malmö för att träffa Martin en timme och sen ha en fotografering vid halv 6. Sen bär tåget hem igen för mer pluggande, som tur är är morgondagen föreläsningsfri så har en helplugg dagplanerad. Skoj!
 

17 Maj

Jag saknar redan sommarvärmen så otroligt mycket. Fast å andra sådan får man kanske mer pluggat när man , inte vill vara ute hela tiden.. På dagens schema står det så mycket plugg jag orkar, lite städning, tvättning och förhindra den där förkylningen som jag känner är på väg. Som den rastlösa själ jag är orkar jag inte med ännu en förkylning nu. har bara varit frisk i en vecka så det skulle suga sådär stenhårt att bli kass igen. Så nej, te, vitaminer och vila idag! För imorgon ska det vara bra igen. Har bestämt det nu så nu måste det bli så. 
 

15 Maj

Igår stod årets första bröllop på schemat och ett heldagars sådant.  Så himla roligt att få vara där och dela denna dagen med det fantastika paret. Idag är jag extremt seg om man säger så haha. har fått pluggat en stund nu och börjat lite smått på alla bilderna. Tror hela denna söndagen kommer gå i seghetens tecken. Ska plugga i alla fall en timme till och sen får vi lite se vart dagen tar mig, har ju en lillebror som ska firas idag!

13 Maj

 
Goförmiddag! Fredag ännu en gång, känns som veckorna bara springer förbi. Har sovit riktigt dåligt inatt så vaknade trött och grinig men en promenad i solen fixade en del av det i alla fall. Nu sitter jag inne och tänkte plugga i alla fall en timme innan jag ska sätta igång och fixa inför kvällens kalasande. Bara att sätta igång antar jag! 

Leva i Nuet

Det där med att ta sig tid att njuta av livet. Det är inte alltid lätt, det finns alltid 1000 saker som behövs göras och som man borde göra. Men ibland känner jag i alla fall att man får lägga allt åt sidan för att bara vara. Igår gjorde jag och Martin tacos som vi gick ut och satte oss och käkade. Vi gick ner till en av skogarna som finns runt Höör och kollade på grodor i en damm. Hur mycket leva i nuet är inte det?! Gör verkligen mitt bästa för att ta  mig tid för mig själv där stressmomenten prioriteras bort. Att inte alltid behöva tänka på tentor, träning inför sommar jobb osv. Allt sådant där man går under om man sysslar med det 24/7. De senaste veckorna känner jag att jag faktiskt blivit bättre på att bara ta det lugnt. Ta saker lite som de kommer. 
 

9 Maj

En helt perfekt måndag har passerat med massor av tid i solen, en del plugg avklarat, en joggingtur på morgonen och en fotograferinng vid ett rapsfält i Hyllie nu på kvällen. Imorgon ska jag in en sväng till skolan innan jag ska träffa Martin för mys i Höör. 
 

Grillning vid havet

 
Det blir inte mer sommar än att grilla och dricka kall rose. Så det var precis vad vi gjorde i lördags, drog ihop vårt lilla mediagäng, som nog inte varit alla sammlade på snart två år, några engångsgrillar och en överfull kylväska med dricka och is. Vi satte oss nere vid västra hamnen i Malmö med ljudet av kobjällror i bakgrunden (ett av hindena för toughest var precis bakom oss) och bara njöt.  Snackade skit och käkade korv. Livet lekte och var bara almänt fint!

Medelhavsklimat

 
Vilket fantastiskt väder vi har haft de senaste dagarna?! Rena medelhavsklimatet, haha inte riktigt men nästan i alla fall. De senste dagarna har jag spenderat nästan enbart ute på olika äventyr. I torsdags tog vi vara på den röda dagen med att sätta oss och käka nere i västra hamnen och verkligen njuta av solen. Innan det hade jag en fotografereing som jag kan visa bilder ifrån sen. Men det var så skönt att kunna sitta nere vid havet med både armar och ben bara! 
 

2016-05-03

 
Idag var jag inne en sväng i skolan för en timmes metodik. Efter det mötte jag upp Martin för lite sallad i solen innan vi gick för att fixa klockan jag fick av honom i födelsedagspresent som behövdes spännas in lite. Efter det tog jag tåget hem, skulle plugga en stund ute men somnade istället. Det där med att vara förkyld snor all energi tydligen.. Så trött på det nu.
 

Promenad bland vitsipporna

Höör visade sig från sin bästa sida igår. Soligt och riktigt underbart! ♥
 

2016-05-02

Tjooheeej. Måndag eftermiddag och en redigt dunderförkylning har precis slagit ner mig. Hade ont i halsen igår och idag vaknade jag med ett tungt huvud.. 
Helgen har förövrigt varit riktigt bra. Valborg firades i Furulund väldigt lugnt. Igår hade jag en parfotografering i Malmö och vi fick som tur var soool. Våren har äntligen kommit hit. Efter det var det kalas i Höör. Mycket mat och vi rullade en sväng i skogen efter. 
Idag har jag varit en sväng till optikern och fått nya linser jag ska testa. Progressiva.. Känns ju lite sådär eh. Menmen, de funkar bra hittills så ska testa imorgon på föreläsningen.