Rosor

Va så sugen på att fota idag men det blåser något djävulst ute och förkylningen sa nej. Som tur var hade vi lite vackra rosor hemma som fick stå modell idag. Älskar att lusten att skapa saker med min kamera är tillbaka!

Påskhelgen

Det där med långhelg är något jag kan tänka mig oftare! Denna helgen har i stora drag bestått av ätande. Fredag. Lördag. Söndag. Måndagen kan jag inte riktigt tala för än då vi inte kommit mer än halvvägs på dagen. 
Känner mig rätt utvilad men fortfarande dödligt förkyld och det oroar mig liite då det är fysterter för sommarjobbet imorgon som jag bara måste klara. Bara att bita ihopa och gilla läget med andra ord. Skoj. 
Men det ska nog gå bra, är inte riktigt något moment som oroar mig så det ska nog gå finfint. 

Exodus

Igår blev det en tur till KB för lite go musik och plåtning. Kanske en och annan öl smet ner med. Riktigt gött med en kväll ute med trelvig musik. Idag har vi varit och käkat påsklunch hos Martins päron. Så har med andra ord rullat fram en stor del av denna fredag. 
Har precis redigerat och slängt upp bilderna från igår och ska snart leta mig i säng. Imorgon nalkas påskfirning här hemma! 

2016-03-23

Det där med att bli förkyld underposkveckan verkar vara lite av en grej för mig. I facebooks tillbakablickar verkar det vara ett återkommande tema, och så klart är jag inte den som är den och hoppar över det i år. Suck.
 
Men veckan har varit väldigt trevlig hittills ändå. Igår sov jag någon timme på soffan, festivalmötade och käkade på T-bone med familj och pojkvän. Så himla goooott. idag ska jag in till skolan för sista redovisningen i kursen. Sen blir det nog hem till soffan rätt direkt. 
 

Underbara vår!

Dagens första pluggpas resulterade i lite bilder i trädgården samtidgt som jag avnjöt solen och inhämtade B-vitamin.

2016-03-21

Solen skiner ute och här sitter jag inne med träsmak i rumpan och försöker komma igång med nästa inlämning. Denna gången ska det skrivas en kartläggning med analys.Har väl skrivit en sida nu och känner redan nu att det kommer vara snålt med utrymme att skriva allt jag vill.. Som vanligt.. Menmen, ska snart ta en liten paus med kameran ute i trädgården och se om jag kan hitta lite vårblommor som börjar leta sig fram. Sen blir det ett pass till med texten och ikväll spinning. 
 
Bilden är nästan ett år gammal nu.. Snart dags att ta nya på mig själv kanske. Supersällan jag fastnar på bild förutom alla mina selfis..
 
 

2016-03-19

Träningsfri lördag, tog mig en liten sovmorgon istället.  Inte helt fel det heller kan jag säga! Har precis satt mig ner och ska börja att titta på och fundera på nästa uppgift som ska vara klar att redovisas på onsdag. Ska ta en liten stund med det nu innan dagens jobb.  Mitt liv är kanske inte så jättespännande om att läsa just nu. Plugg, träning, jobb, plugg osv osv. Men hoppas verkligen på en riktigt händelsefylld vår och sommar! 

2016-03-18

Morgonspinning - Check
Förbereda klart redovisningen - Snart Check
Lämna in texten - Check
 
Fredag och solen skiner. Har klarat av dagens träning och det kändes helt okej faktiskt, börjar få upp flåset nu och tiden att få från maxpuls och få ner den ingen har blivit rätt mycket kortare bara på 5 dagar. Det är lite roligt. 
Men nu måste jag snart ta tag i denna jäkla redovisningen som ska göras idag, ska strukturera upp det lite i alla fall. Örgh. Ahja, det får gå lite som det går nu. Hoppas bara man inte är helt ute och cyklar (HAHA).

2016-03-17

Sitter här med en kopp kaffe för att försöka få rätt på det sista med texten som ska in och redovisas imorgon. Satte mig och skrev om hela skiten idag, fortfarande inte nöjd. Men ska ta och kolla igenom målen ingen och läsa igenom texten och se så jag har med det som ska vara med. Presentationen är relativt klar, typ. Lär babbla fritt en del. Men grunden är för. Det ligger inte förren ett imorgon så har lite tid imorgon att finslipa den lite. Men har bestämt med mig själv att om jag ska få gå på spinning imorgon bitti måste texten vara fit for fight. Så bara att ta tag i möget, men ändå sitter jag här och bloggar..
 
 

I'm Chhosing Happiness

Började denna soliga onsdag med en tur till gymmet för 45min spinning. Riktigt gött och energin är på topp. Bört mitt fastfönster 2 timmar tidigare idag för jag kände att jag behövde få i min lite käk efter träningen. Men förutom det flyter allt på finfint och som det ska. Inga problem med att inte käka socker och jag känner mig allmänt pigg och på bra humör. Håller på att förbereda min presentation som ska göras på fredag och börjar känna mig relativt nöjd med hur den blir. Lär som vanligt improvisera och babbla på om en annat också, men jag har en grund nu i alla fall.
 
Ikväll är det tränarmöte och sen tar jag tåget till Martin för lite onsdagsmys. Ska passa på att njuta lite av solen och vårkänslorna också hade jag tänkt mig! 

2016-03-15

 
Dag två utan socker och med periodisk fasta. Än så länge går det utan problem, rätt taggad på att äta om en timme bara! Inget sockersug alls faktiskt, riktigt gött. Avslutade gårdagen med första spinningen på typ en månad, var så död efter att jag sket i stretshen efter bara för att gå och sätta mig och bli av med illamåendet haha. Det var ett riktigt djävulskt pulspass som var upp i maxpuls och ner igen till vanilg så många gånger man bara han på 9 min. Detta gjorde man i två block och ett block mellan dem med tempoväxlingar. Skoj med dödligt jobbigt. Denna tisdagen började jag med en timmes promenix för att rensa huvudet lite och komma igång ordentligt och känner mig riktigt pigg nu faktiskt. Resten av dagen kommer spenderas med pluggande och eventuellt Yoga i kväll! 

Nu var det dags igen!!

Då är det dags att ta tag i sommarformen igen, tänker inte känna mig obekväm i mig själv ännu en sommar. Så nu kickar vi igång ordentligt, tänkte börja med 30 dagar helt utan socker som jag skrev om tidigare. Denna veckan har gått helt åt helvette för lite olika orsaker men nu är jag taggad och redo. Tänkte även testa en grej för att kicka igång det lite extra, nämligen periodisk fasta. Testa det för typ ett år sedan och fick rätt bra resultat snabbt. Min tanke är att ha mitt ätarfönser mellan 12-20 och fasta resten så det skiljer inte sig särskilt mycket från mina vanor som det är nu, lite snenare frukost bara. Så just nu sitter jag med mitt kaffe och mitt citronvatten och ska börja plugga. Inte jättemotiverad då jag missat att han ville ha exakta sidanvisnignar vart jag tagit saker från böckerna och det hade jag missat. Så bara att leta upp allt igen. yey!  
Men dagens plan är att skriva hela dagen så den blir i princip klar så jag kan börja på presentationen imorgon. Sen ikväll äre spinning som gäller och den SKA jag komma iväg på. Så är det bara. Inga ursäkter godtas!

2016-03-13

 
En välfylld helg har nu flutit förbi som varit fylld md lite gott och blandat. Har jobbat några timmar på badet, käkat tapas, kollat mellofinal (lite pinsamt faktiskt men tycker det är rätt trevligt att glo på), affischerat för crankfest, käkat buffe, chillaxat i soffan och en hel del till. En fin sak med denna helgen är att den faktiskt pågår en dag till för min del då jag är fri imorgon, yey. Dock ska jag lägga krutet på att bli hyfsatt klar med en av texterna till denna kursen. Lite mindre yey..Har redan för mycket text och har en del kvar att skriva. Det känns ju sådär men det ska nog lösa sig! 
 

2016-03-10

Ojojoj vad planerna för gårdagen och dagen förändrades. Har fått passat min ena kusin då det var en minikusin på gång. Så har precis kommit hem för första gången på ett dygt,tagit en dusch och bara softat ner mig ordentligt i pyamasen. Kommer bli en tidig kväll för jag är helt slut i hela kroppen. Imorgon är det en föreläsning sen ska vi över till pölseland för att slänga upp plancher till Crankfest. Super sweet. 
 
Bilden är förövrigt som ni kanske ser från London. Helt sjukt att det gått mer än ett år sedan vi var där. Längtar tillbaka efter att få strosa runt på gatorna där. Men får la nöja mig med Köpendanmark imorgon..

2016-03-09

Intervjun igår kändes bra, börjar bli bra på det där nu haha. Efter det blev det Tacomys i Höör som avlslutades med lite glass. För idag drar jag igång med inget socker i 30 dagar. Jaa jag vet att det finns socker i det mesta.. Men kommer käka mat som vanligt men ingen fika, godis, glass osv. Kommer gå finemang, hoppas jag i alla fall.

Denna onsdag har spenderats på föreläsning som var helt ok. Bra innehåll, lite små flummiga föreläsare. Sen efter det så hade vi ett riktigt bra möte med Moriskan om den kommande festivalen. Ni har inte missat att jag anorndar festival i maj va? Om ni gjort det ta och kolla in det, kommer bli årets höjdpunkt! ;) 
Nu sitter jag med lax i ugnen och försöker varva ner lite och hitta motivationen till att öppna upp uppgiften som ska vara klar nästa vecka. Skoj, men har hela dagen imorgon som jag tänkte viga åt den. Tog också och panikbeställde tre böcker jag inte får tag i alls så hoppas verkligen de dyker upp typ på måndag. Helst imorgon men det känsn ju överdrivet optimistiskt. 
 

2016-03-08

Tisdag. Tisdagar har visst blivit mina intervjudagar. Var på en för en vecka sedan. Idag bär det av till Ängelholm för denna. Håller tummarna att någon av dem jag haft/ska ha gått bra så jag inte står utan sommarjobb i år. Tanken med denna sommaren är att spara undan så mycket pengar det bara går till diverse framtidsplaner. Sen så klart förnya garderoben lite och kanske en till tattuering. Vi får allt se. Men först ska man ju få något av jobben! 
 
Men nog om det. har ännu en fundering denna morgon. Tänkte nog ta och dra igång en riktigt sockerdetox, 30 dar utan socker och fika. Är rätt så motiverad faktiskt, ska bara komma igång med träningen igen. hela förra veckan blev vila pga min fot. Men den börjar bli bättre så blir kanske lite träning imorgon faktiskt. Dra igång lite försiktigt! 
 

2016-03-07

Måndag igen och en mycket produktiv sådan. Tog en långtfrulle innan dagens föreläsning och bara tog det lungt. Sen en föreläsning som var riktigt intressant och givande, skönt med en sådan efter fredagens fiasko. Efter det blev det en liten tur på stan med Martin och inhandlade bland annat västen ovan, en kofta och lite underkläder. Sjukt najs med lite rea så här mitt ute i vintrerusket. Lite nya kläder piggar alltid upp. har även fått lite skrivet på våra uppgifter och redigerat bilderna från gårdagens fotografering. Och lagat mat.
Hela denna veckan är faktiskt riktigt lugn. Imorgon har jag en intervju i ängelholm för ett sommarjobb sen är det bara 2 föreläsningar till i veckan. Najs mist sagt!
 

2016-03-03

Första veckan efter semestern är snart avklarad och helgen som kommer skall kommer bli najs. Bio imorgon och jobb  och mellomys på söndag står det en familjefotografering på schemat. Är så pigg på livet just nu så det är riktigt gött. Känns som att den där veckan i sälen gjorde susen. Jag känner mig pigg och motiverad på det mesta. yey för det. Till och med motiverad på att ta tag i bloggandet igen, och med bilder som inte alla kommer fån instagram. Det ni.