2017-05-21

 
Jäklar vad mycket jag har hunnit med denna helgen. Hade nästan behövt en helg till att vila upp sig på..
 
I fredags var det föreläsning hela dagen innan det blev en tur till Malmö för parkhäng med lite kursare från historian. Sedan bli för att se nya Alienfilmen, den gick rätt bra att småslummra till om man säger så.. Men bra fredag över lag med mycket gött folk.
 
Jobb i går inann det bar av ännu en gång till Malmö men för att träffa Louise för käk och drinkar på mellojello. Det är verkligen ett sjukt trevligt ställe, bra mat, bra drinkar och så trevlig personal. Fem av Fem toasts. Maten var galet god, lite så man inte ville att den skulle ta slut. Var riktigt gött att träffa Louise också och bara snacka massor av skit om allt mellan himmel och jord, välbehövt!
 
Denna söndag började med frukostkalas i Höör. Sen gästes det några timmar i solen innan jag åkte hem för att käka middag och sätta mig och räkna. Två veckor kvar till de sista två tentorna (farmakologi och läkemedelsberäkning..) Är verkligen bara att kötta på de sista dagarna, även om hjärnan gör allt den kan för att gå in i semesterläge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback