2015-05-30

Igår hade jag en jäkla huvudvärk nästan hela dagen så fick inte alls pluggat så mycket som jag borde. Blev istället att kolla en hel massa avsnitt av vänner, en liten tur ner till havet på kvällen för att ladda in lite  ny energi och sen en stund på soffan innan jag kröp i säng rätt tidigt.  Idag ska det istället fås mer gjort, ska snart sätta mig och skriva klart det jag skulle gjort igår. Efter det bär det av till Höör för lite chillfestande. Ska bli sjukt najs att få komma iväg och göra något annat än plugga haha. Dock är hela helgen sådan då det ska jobbas lite imorgon och sen grillas med ett par Amerikanare som kommer ner för sweden rock idag. Så måste som sagt hinna lite idag ska jag kan ha en lugn helg haha :)

Sluttampen

Är inne på sluttampen av mitt första år på högskolan och skrivandet är i full gång. Två uppgifter och två praktiska tentor är det som är kvar så det är bara att köra fullt ös ända in i kaklet. Om en vecka är jag äntligen på sweden rock och jag längtar så där helt galet mycket just nu!! 

Sol och plugg

Tjanre hej bloggen! Här är det söndag kväll och klockan tickar iväg snabbre än vad jag trodde den gjorde. Har suttit och skrivit klart hälften av en av våra arbeten i denna kurse och det känns rätt gött faktiskt. hade velat skriva lite till egentligen men börjar känna mig lite trött i huvudet så skriver nog klart imorgon. Efter att vi har haft vår tenta i orientering som jag är dödligt nervös över. Men det får gå som det går.
 
Idag har jag och pappa varit en sväng till stugan för att fixa det sista inför sweden rock och passa på att njuta av sommarsolen som tittade fram idag. Sjukt skönt att spendera dagen ute och att få fyllt på energinivån. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, leta upp en kompass och göra mig iordning för morgondagen :)

Läger

 
Det där med 3 dagars kanotläger vet jag inte riktigt om det är min sak egentligen. Visst det är jättefint där ute och härligt med all natur. Men 3 dagar är lite väl saftigt så jag var minst sagt lättad när jag igår klev innanför dörren och landade i soffan.  Att sedan få ta en lång varm dusch och tvätta bort all skog och sjövatten var verkligen guld värt. Att få sova 8 timmar i en varm go säng  var pricken över i:et som man säger. 
 
Just nu sitter jag iaf och lyssnar på Candlemass som ska beskådas/fotas/recenseras imorgon på babel. Så känner att det var dags att börja lyssna in sig ordentligt så man är redo!  Men tror det kommer bli galet grymt så jag börjar bli taggad! Om en stund ska jag asa iväg med min trötta kropp mot malmö för 2.5h volleyboll, är sådär pigg på det just nu men är nog tyvärr bara att gilla läget. 

Packning och lägerförberedelser

Känner att det börjar bli dags för lite riktigt våriga härliga bilder mig mig också snart. Får fixa det efter vårt läger som vi åker iväg på imorgon. Har spenderat dagen med att packa och förbereda och det börjar väl kännas okej nu. Tror det kommer bli rätt roligt när man väl är iväg men jag är sådär sugen på att åka just nu och att väder prognoserna ser sådär ut så  det känns ju sådär. Men tror ändå det kommer bli tre okej dagar ute på sjön :)
 

Långhelg

Har haft en riktigt trevlig långhelg som har varit helt fylld med massor av trevliga saker. I torsdags firade vi lillbrosan med hamburgare och tårta.  Jag fick äntligen gosat med min lille nya kusin och kolhydratladdade utav tusan inför fredagens tävlingar.  
 
I fredags var jag och några kursare på Crossfit 360 i Malmö för att köra vår första av våra terminstävlingar som vi ska ha i slutet av varje termin. En riktigt galet jobbig dag som bestod av 4 olika event. Det första var räckhäng, jävarvila och balans på kubbpinne. Det andra var 5km löpning  som kändes riktigt föjrjävliga. Det var galet mycket pollen i luften och hade svårt att andas redan efter halva första varvet. Men lyckades ändå komma in på 27 min..och efter det kom det två maxlyft. Pushpress och marklyft. Lyckades pressa 45kg (halvvägs upp med 50..) och 102.5kg åkte upp i marklyften. Har velat komma över 100kg så länge nu och äntligen satt det som en smäck. 
Efter maxlyften väntade 12 min av 10 kettlebellswingar, 20 armhävningar ochh 30 thrusters som man då körde så många varv man han/orkade. Jag han strax över 4 varc och var verkligen helt död efter.. Men jäkligt nöjd
Direkt efter tävlingen tog jag tåget över till danmark och Bakken för att fira det sista av Andys födelsedag. 
 
I lördags hade jag min första gravidfotografering och har massor av helt magiska bilder som jag är helt tokkär i. Hade så skoj och ska snart sätta mig och redigera.  Efter fotograferingen åkte jag till Höör och Martin och vi hade en rätt lugn eftermiddag/kväll :)
 
Sen idag har jag jobbat 4 timmar på badet och var sedan och fikade hos moster och Co. Riktigt trevligt och nu hhar jag precis landat i soffan. Märkte att jag knappt hade bloggat dennan veckan men kaske inte så konstigt med ett så välfyllt schema :)

Basket+Aerobic

 
Hejudamig vad denna dagen har varit lång och fylld med fysisk aktivitet.. Vi började dagen med 2 timmar basket och man var aningen seg så tidigt och sen att det fanns noll med syre i hallen gjorde det då inte bättre. Därefter var det en håla på 3 timmar där en stund fördrevs i fysologilabbet (minigym)  och sedan under presentjakt då lillebrossan fyller år på fredag. Dagens sista 3 timmar hade vi aerobic så kan med måtta säga att jag är lite småseg just nu. 5 timmar fysisk aktivitet i skolan tar lite på krafterna. Men synd och klaga när det var skoj! Denna kvällen ska faktisk fördrivas i ett långsamt tempo med en tidig tur i säng. För imorgon bitti väntar 3 timmar med styrka till musik. Tänkte försöka klämma in ett eget pass någon gång under dagen också. Men vi får la se hur pigg man känner sig :)

Pocahontaa

Känns som denna måndagen har varit en evighet lång minst. Åkte in till skolan vid 10 för att lämna in en uppgift i pappersform sen hade vi ingen föreläsning förren ett, sådär lagom segt. Men tiden födrevs och en otroligt seg föreläsning satts igenom. Efter det var det dags för vår redovising i expresiv dans som vi har jobbat en hel del med. Som kanske syns hade vi indiantema och Pocahontas. Kändes som det gick helt okej och är skönt att ha både en redovisning och inlämning avkryssad i listan över saker som ligger denna kursen. 
Jag ska snart leta mig i säng och ladda om för morgondagen som innehåller först 2h bollspel på morgonen och sedan 3 timmars aerobic efter en tre timmars håla. Sådär lagom segt men tyvärr bara att gilla läget. 

Pink flowers

Min favorittid på året är nog helt klart när dessa underbara träd slår ut i blom. Finns inget finare och i fredags passade jag på att fota Josefi under ett sådant. Helt underbart, rosa och fantastiskt!

Helgen

En riktigt härlig helg börjar leda mot sitt slut och jag känner mig redo för en ny vecka. Hade en fotografering med Josefi i fredags som jag inte har hunnit börja redigera på men jag känner på mig att det ligger en hel del skoj i den. Fredagskvällen bestod av mat från Max ute på stranden med la familia och sedan en några timmars sovandes/tv tittande på soffan. 
Igår åkte jag över till Martin  för en skogspromenad och lite geocaching men den fick avbrytas alldeles för tidigt pga spöregn. Så tillslut var det bara att gilla läget och knata tillbaka igen. Blev mycket mysandes och god mat istället. Även lite pysslande med gips och tvtittande. Riktigt trevligt! :)
Denna söndag började vi med en riktigt sovmorgon och kattmys fram tills magarna sa att det var dags för frulle. Jag kom hem till K-town för en stund sedan och ska fixa det sista med en text som ska lämnas in imorgon.  Ska även ta och riva av ett sent pass på gymmet för lite mer förberedning inför den kommande fredagens tävlingar. Så ska bli massa Thrusters och pushpressar.. Skoj! 

2015-05-08

Tjenare hej världen! Har inte funnits jättemycket tid över till annat än skola och sådant denna veckan men har just nu lite dötid innan jag ska träna och sen träffa Josefi för en fotografering som jag verkligen ser fram emot. Vi ska in till stadsparken i Lund och fota lite i alla vårfärger :) Ska bara få i mig lite mat nu och sedan knata bort till gymmet för lite marklyftande, swingande, hängande och konditionsträning. Lite gott och blandat med andra ord och jag är riktigt taggad!! 

2015-05-04

Hej Hej bloggen det var ett tag sedan. Sedan vi hördes senast har jag hunnit en tur till dalarna, skolarbete, 3 timmar dans, en tur till center syd och nu snart lite mer pluggande. Har även ett jäkla sug till att åka och träna men det får komma sen.  Men är så jäkla sugen på ett köttigt överkroppspass. Och att springa lite. Så det får nog bli en tur sedan.. Tror inte jag kan låta bli!