Måndag!

Ett år gammal bild då det inte finns några nya direkt. Dags att fixa snart tror jag allt. 
 
Har rätt precis kommit hem och landat i soffan och är rätt trött om man säger så. Får bli en riktigt tidig kväll så man orkar med jobb imorgon. Imorgon är den första riktigt dagen, ska gå själv och ser faktiskt fram emot det. 
Vet att jag kommer vara ännu tröttare imorgon efter alla ny intryck haha.
 
Har även hunnit med ett kort träningspass på en halvtimme, rätt lagom för att väcka upp kroppen efter förkylningsdvalan. Det ligger ett gym precis där jag bytar buss/tåg i hyllie så perfekt att kunna passa på att träna där efter jobbet diretk. Är rätt tungt när man väl har landat på soffan så ska försöka avsluta så många jobbdagar som jag pallar med minst 30mins träning. Imorgon blir det inget för jag har äntligen tagit mig tid att boka tid hos en naprapat och hoppas jag äntligen kan få rätt på ryggen som krånglat så länge nu. 
 
Nu ska jag chillaxa en stund på soffan, ta en snabb dusch och sen sova om någon timme. 
 

midsommar, geocaching, mat och en fin helg

Liten uppdatering om en fullspäckad helg nu då :)
 
Fredag: Midsommar spenderade vi i ängelholm med släkt och vänner med mycket mat, mat och mer mat. Även lite dricka mycket skratt och kusinmys. En helt perfekt midsimmar med andra ord. Va skoj att fira med familjen igen då jag inte gjort det på några år men tror helt klart det ska bli en tradition igen för hade det sådär supertrevligt.
 
Lördag: kylstäd, geocaching, gott kött, godis och game of thrones är väl vår hela lördag rätt kortfattat. riktigt mysig och precis lagom lördag. Skönt med en dag med lite lägre tempo där man mest kunde vara.
 
Söndag: Idag åkte jag och Martin in till Malmö slott för att gå på lite museum och vara kulturella. Akvariet var det som lockade mest och det har precis nyöppnat. Det var rätt najs men tyvärr hade inte alla djuren flyttat in än så det var en del akvarium tomma. Men det var riktigt trevligt att strosa runt där några timmar. Kvällen har jag sedan spenderat med familjen och med firning av min mosters sambo, så även denna kväll bjöd på god mat och fika. Mycket härligt och trevligt.
 
resten av kvällen ska spenderas förberedning av måndagen som nalkas och utbildningen som står på schemat imorgon. Ser faktiskt fram emot den och mer mot att faktiskt få börja jobba ordentligt på tisdag. Vet att denna veckan kommer bli rätt så tung för allt är nytt och mycket att ta in men jag tror även det kan bli rolig. Har rätt exakt 7 veckor med jobb framför mig och med andra ord 35 arbetsdagar. Tror det kommer gå snabbare än vad man tror och det ska sitta så fint med lite cash. 
 
Nä nu är det nog babblat för idag, ska försöka få upp lite inlägg aningen mer kontinuerligt. Försöka iaf!

Onsdagens planer

Tjenare hejsan. Tror jag mår lite bättre idag, har fått sova lite mer sammanhängande inatt i alla fall så det är döskönt. Jag gick upp för en halvtimme sedan typ och har precis fixat till en text jag skulle kompletera lite på, så tänkte gå in om skolan och lämna den idag när jag ändå ska in till Malmö. Ska bort till en resturang och snacka om ett heldagars fotojobb jag ska göra om två veckor som jag verkligen ser fram emot. Efter det ska jag träffa upp martin och strosa runt lite. Kanske hitta något roligt att ha på sig på midsommar. Har så svårt att fatta att det redan är midsommar på fredag när det knappt känns som sommar alls. Men det kommer väl dagen efter som vanligt haha. 
 
Jag ska snart sätta fart och fixa en del innan jag ska sticka vid ett men tänkte faktikt unna mig en stunds slöande.  Sen tänkte jag städa och fixa iordning lite på rummet, fixa lunch och fixa mig själv.
 
 

2015-06-16

har halsontet från helvettet som vägrar ge med sig. Lösning: Piggelin och strepsil. Hjälper inte jättemycket men den är gott i alla fall.
 
Har haft mina 2 brevidgångsdagar på sommarjobbet nu och det känns faktiskt bra. Känns som det kommer gå helt galant nästa vecka när jag ska börja gå själv. Ser faktiskt fram emot dessa 6 veckorna jag ska jobba där.
 
 
Nu ska jag faktikt snart bädda ner mig och tacka för idag för är helt slut och hostar konstant, så uppdaterar lite bättre imorgon :)

Sommarhelg!

Har haft några riktigt fina dagar med massor av sol, mys, bio, shopping och en hel del förkylning. Halsen är inte helt välmående idag. Men man kunde ha det sämmre. Imorgon är min första dag på sommarjobbet och jag ser faktiskt fram emot att få jobba i sommar istället för att plugga. Sen att pengarna ska sparas till en lite resa eventuellt gör mig bara mer motiverad!
 
Va som sagt på bio igår och såg den nya jurassic world och den var riktigt jäkla bra. Högt över förväntan så jag var riktigt nöjd. Efter det gick vi och käkade lite thaibuffe och strosade runt i lite affärer och spenderade skatteåtebäringen.  Idag har jag mest varit förkyld och försökt få lite gjort men rätt dålig utgång. Ska ta en tidig kväll så jag kanske är lite piggare imorgon :)

Blod Eld Död

 
Idag var det faktiskt lite sommar så fick en timme i solen innan det drog in mörka moln igen. Första turen med bikini iår och det känns sådär att det inte är mer sommar. Men fick en lite stund idag och det var redigt gött, lyssnade lite musik och började äntligen läsa blod, eld, död som har legat och väntat i ett halvår nu på att bli läst. 
Förutom att jäst i solen har jag redigerat en hel del bilder och är inne på sista halvan av sista dagen nu i alla fall. Börjar se slutet på redigerandet haha. Är verkligen ett evighetsjobb att gå igenom allt men känner mig riktigt nöjd med festivalen för övrigt. Har levererat några av mina bästa bilder och har en del jag är sugen på att printa ut. 

SWEDEN ROCK!!

Årets fyra bästa dagar är nu avklarade och herre jäklar vilka dagar det har varit. Många band plåtade, träffat härligt folk och drukit solvarm öl. det känns alltid så konstigt dagarna efter sweden rock, nästan lite vemodigt och sorgligt att det är ett år till nästan gång. man glömmer så snabbt hur ont i kroppen man har och hur mycket man fryser på kvällarna/nätterna. Och hur otroligt trött man är när man vaknar upp sista morgonen.  Men allt det vägs upp av allt annat som är fenomenalt bra. Vädret har iår inte varit med oss hela tiden men halva festivalen var solig och härlig i alla fall. Nätterna bjöd på kyla men några 100 lager kläder  överlevede man det.. Knappt..
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva då jag känner att jag har så mycket att faktiskt skriva. Årets festival har varit riktigt bra och bjudigt på mycket.  Bäst i år var Five finger death punch utan tvekan som bjöd på en helt fantastiskt spelning. Tyvärr han jag inte hela vägen fram under deras signering då kön var för lång och de bara hade 30 min. Hade varit så najs om man fick träffat grabbarna också. 
Andra som var riktigt bra iår var: Airbourne, Children OF bodom, ghost, Slash, Def leppard, Hell, Behemoth och Avatar. 
 
Sitter just nu och redigerar bilder och är inne på dag två. Ska snart ta mig en lunchpaus känner jag, har snart suttit i två timmar och börjar bli aningen trött faktiskt. Kommer så klart mer uppdateringar från Sweden rock senare :)

Snart redo!!

 
Oj vilken dipp jag hade igår.. idag är allt aningen bättre och jag har precis blett klart med allt skolarbete och ska snart börja fixa allt festivalfix. Och baka kanelbullar tror jag, finns inget godare när man kommer tillbaka efter en lång dag på festivalen med en redigt go kanelbulle. Börjar nästna känna mig redo och taggad på lite festival även om jag har svårt att förstå att det är redan imorgon. Att jag imorgon äntligen går in genom festivalingången och får se/plåta massor av bra band. Dricka solvarm öl, äta langos och hänga med trevligt folk. Kan inte bli mycket bättre!!
 
 

Att känna sig otillräcklig.

Iband känns det inte som man räcker till. Att man aldrig är bra nog. Och just nu är jag lite inne i en sådan period, fått två uppgifter i denna kursen och jag känner bara ett så stort tvivel på allt jag gör och lämnar in. Det var länge sedan jag kände mig riktigt bra på något sätt och är verkligen inne i en svacka. Saker som behövs göras om/kompleteras börjar samlas på hög och inget i mitt liv just nu får mig att känna mig duktig. Har inte tränat sen innan lägret och jag har så ont i mina ben att jag bara vill lägga mig ner i fosterställing ibland.
Ska nu sätta mig och skriva klart ännu en text jag inte vet om jag blir godkänd på och har skickat in en annan sådan precis. Ska bli så skönt med sommaruppehåll från att inte känna sig duktigt för jag är verkligen inte på något alls vi gör i skolan nu eller har gjort detta halvåret. Jag var dålig på bollspel, dålig på dans, dålig på friluftslivet. 
 
Oj vilket klagoinlägg detta blev. Men har verkligen  inget självförtroende nu. Känns verkligen inte som jag klarar något och att allt bara går rätt åt helvette.