DagenInnanTentan..

Imorgon gäller det.. Borde nog egentligen pluggat lite mer både igår och idag än vad jag faktiskt har gjort. Men får hoppas att alla timmar jag la ner förra veckan va värda sin tid. Ska skumma igenom det en gång till sen, men känner att skulle man inte kunna det kvällen innan lär man sig inte det kvällen innan. Är lite orolig för att jag kommer sitta där imorgon och känna att jag pluggat på helt fel saker och prioriterat helt knasigt i mitt pluggande. Men det återstår att se.

varf förövrigt uppe tidigt imorse för att köra den tidiga morgon-woden. Sjukt skoj och precis rätt sätt att börja dagen på. Sen att jag fick ta en paus på dagen under tidig eftermiddag för sjukaste huvudvärken behöver vi inte prata om.. det är inte så viktigt.. eh. Sov gott en stund på soffan i alla fall.

Tillbaka till Boxen!!

Bilder från någon gång i Januari. Idag ska jag äntligen ta mig till Boxen igen efter några veckor av snörvel och hostande. Ska bli sjukt skoj och hoppas man inte tappat allt för mycket. Träningsåret har hittills varit helt värdelöst faktiskt, knappt tränat något alls på grund av ett större antal förkylningar som bara löst av varandra. Får se hur länge en kan  hålla sig frisk denna gången..
 
Men ska bli jäkligt gött med en paus i pluggandet och få röra på fäsket lite. Ska åka in till Malmö för att fixa lite saker och tänkte sen träna i boxen i Malmö. Inte varit där på hur länge som helst så det ska bli skoj. SKa bara ta och kötta mig igenom dagens attpluggalista.
 

Soldyrkarsöndag

Vilken underbar söndag vi har haft. Förmiddagen spenderades med muskelpluggande och eftermiddagen i solen i Lund med Martin med fika i botan. Skönt att ladda batterierna innan tenta-veckan drar igång.
Känner mig redo och rätt så taggad att ta tag i kommande vecka som är välfylld på alla sätt. Mycket skoj och mycket pluggande, men känner att struktur i vardagen är A och O för att orka och det känner jag att jag har.

TacoSushiFredag

Supersolig fredag igår. Åh så underbart. och han faktist njuta en hel del av solen också. Satte mig i utrerummet med ena dörren öppen så solen sken in gött och käkade min lunch och pluggade nervsystement.  Efter några timmars pluggande blev det att promenra till systemet och handla lite vin inför kvällens planer. Var in till Landskrona och träffade Livräddartjejerna för lite tacos och Margarithas. Fint värre. Trevlig kväll som var precis lagom och exakt vad som behövdes för att pausa upp tentapluggandet.
 
Denna lördag har hittills spenderast med att plugga på sklettet och ska snart promerna till jobbet för mina timmar på badet.  Lite synd att solen precis har börjat titta fram så en inte hinner uppskatta den särskilt mycket..

2017-03-20

Gissa vem som har lyckats bli förkyld.. igen?! Underbart.. helt fantstiskt underbart..Men det hör väll till, lyckas alltid bli sjuk när tentor närmar sig, när man har som mest tid för det helt enkelt. Men har fått en hel del pluggat idag, har strukturerat upp veckan rätt så bra och planerat vad som ska läras och vilken dag. Idag har jag köttat cellen och vävnader hela dagen och känner att det sitter relativt bra. gött..
 
Helgen som var har förövrigt varit trevlig delux. Jobbade i lördags och överlevde snörvlande mina 4 timmar på badet innan jag begav mig mot kusinerna för att underhålla dem några timmar. Sen igår (söndag) var det biotajm och kalasdags. Vi var och såg Skönheten och odjuret, kan vi snacka om hur underbart bra den var?! Love it. Efter det blev det till Burlöv för lite kalasande som sagt innan det blev sushimiddag i Höör.

2017-03-15

kaousköksbord under pågående pluggning av nervsystemet. Håller på att sammanställa så mycket jag bara kan för att förenkla pluggandet inför tentan nästnästa vecka. Vi har tre föreläsningar kvar innan dess men hade varit najs att bli klar med allt vi haft hittills i alla fall. Skulle egentligen haft en fotografering med då den blev uppskjuten blev det mer tid till att plugga. Ska kötta på någon timme till innan jag beger mig ut i blåsten till martin för lite onsdagstacos.
Tror inte det kommer ske såvärst mycket spännande i livet innan tentan så kommer nog inte ha så mycket intressant om att uppdatera egentligen. men kommer nog något litet inlägg då och då. Typ som vanligt, eh..
Nu ska jag snart ta tag i pluggandet igen, en snabb dusch först sen ska det repeteras kranialnervier..
 

2017-03-09

Föreläsningsfri torsdag men var in till skolan ändå för att plugga. 3 veckor till tentan och känner att börjar en inte i tid är det rökta fäsket stekt.. Meen har fått en hel del gjort idag både i skolan och hemma därefter så det är skönt. Morgondagen består av 5 timmar föreläsning om nervsystement, ska bli superintressant och därpå ska jag möta upp en vän för lite vin. Tror verkligen det kan bli en riktigt kanonbra fredag.
Jag ska sätta mig i soffan en stund och inte tänka på celler, bakterier, virkus, vävnader och atp-produktioner utan istället slösa någon timme på att kolla på onödiga saker på youtube, trevlig kväll! (:
 
 

2017-03-06

Träningsveckan är igångkickad med en riktigt grisig par-wod. Det där med att gå i trappor kan nog glömmas ett par dagar framöver.. Det är så skönt de gånger en kan få träningen klar på morgonen/förmiddagen så resten av dagen ligger öppen. Resten av denna dagen ska spenderas med att plugga, har precis gjort klart och fått in en text och ska nu börja sammanställa de föreläsningsantecknignarna jag har från förra veckan och börja läsa mig in på det vi ska ha resten av veckan. Imorgon ska vi ha lite praktiskt arbete så det ska bli skitskoj faktiskt. Resten av veckan består av immunförsvar och början på nervsystemet, så otroligt spännande och intressant. Älskar att få lära mig så mycket nytt!

2017-03-01

 
Guuu så härligt att vara tillbaka i boxen och träna. och åh va skoj det är att plugga. Denna onsdag har spenderats med lite pluggande, sommarjobbsintervju (som jag förövrigt blev tillfrågad direkt på plats om jag ville ha, yey). Sen träffa jag Martin en sväng innan jag körde till boxen. Sjukt jobbig flåswod, precis vad jag behover.. Konditionen är verkligen i botten just nu men det arbetar jag förhoppningsvis snabbt uppåt igen så länge jag håller mig frisk..peppar peppar.