2015-11-29

Har haft en riktigt fin och välfylld helg. I fredags var det soilworks plåtning som stod på schemat men gav mig av direkt hem efter mina tre låtar. Igår var det zumba, lite julklappsletning, mysfika, jobb på badet och sedan plåtning/tittning av Mustasch på KB med päronen och Martin. Riktigt grym kväll som slutade med en snabb pratstund Med Ralf. Idag tog vi en riktigt långfrukost med adventsmys som sedan följdes med en promenad. En harry potter film och sedan adventsfika hos moster med Co.  Sitter just nu och dricker lite pepparkaksglögg och laddar in bilderna på de fem band som har fotats denna helg så har lite att göra nu om man säger så.. Men bara att köra hårt för imorgon efter jobb lär jag då inte orka. På tal om jobb hoppas jag det hinner sluta storma tills dess så att det inte blir rent förjävligt att jobba.. Hoppas!

Jullängtan!

Guu vad jag längtar till jul nu. Att julpynta, handla julklappar och slå in dem. Julbaka och fixa iordning allt. Åh,julen är lätt min favorittid på året. All julmusik och hela stämningen. Julmaten, gröten osv. Allt helt enkelt. Sitter och kollar massor av julinspo på pintrest och vill mest pynta hela huset, helst igår!
 
 

2015-11-22

Hej oh har visst inte bloggat sen den 2a. ojoj som det kan gå. men snabb uppdaternig på vad som hänt sen dess: Gjorde tentan och blev godkänd, påbörjat nästa kurs, påbörjat julmyset med glött och pepparkakor, jobbat några dagar och myst i snön idag.  Så det var väl en snabb uppdatering på de senaste 20 dagarna. Veckan som ligger framför nu är väldigt välfylld med plugg, eventuellt ett väldigt spännande möte, 3 konserter och så klart en del pluggande. Måste komma igång ordentligt med att läsa allt i denna kursen. Har i alla fall haft en rätt lugnt helg med lite jobb igår och sedan massor av mys i höör med film, god mat och pepparkakor. Igår och inatt föll det väldigt mycket snö så vi tog en timmes promenad idag och passade på att njuta av den. I skåne har det en tendens att inte ligga kvar särskilt länge. 
 
Här kommer en liten sammanfattning av de senaste 20 dagarna på instagram iaf! 
 
 
 

tentaplugg

Ber om ursäckt för avsaknaden av blogginlägg med tentan är på torsdag/fredag så har lite fullt upp med att plugga ihjäl mig. Men bara att kötta på!