Påsklov? Ja tror inte det va..

Det där med påsklov finns inte riktigt på högskolan och var inne igår och ska ha en heldag imorgon.. Men sen är det några dagar ledigt och det ser jag verkligen fram emot. Få vila upp sig lite inför den kommande kursen som kommer bli rätt så stressig om man säger så. Det ligger supermycket i den, men det ska bli en skoj kurs! Jag ska snart sätta mig och plugga en stund inför en omtenta som ligger imorgon och det börjar kännas helt okej inför den nu. Det måste gå helt enkelt.

Fylld lördag!

Har precis redigerat klart och laddat upp gårdagens bilder och är väl rätt nöjd. Held nöjd blir jag ju aldrig och jag ser mycket utrymme för att utvecklas mer.
Sitter just nu och tittar på gladiatorerna på plattan och slösurfar lite på datorn och ska nog snart bädda ner mig för natten. Dagen har varit välfylld och har hunnit med en hel del. Promenixande, pluggande, kalasande och redigerande. Imorgon ska det kusinmysas och sedan mysas i Höör. Måste även hinna få in mer pluggande då det inte känns helt bra än. Men det ska nog gå fint.

Plugglördag!

Vaknade upp med kännigar av en förkylning och det känns ju faktiskt förjävligt. Så det blev bara en promenad men det var riktigt skönt. Härligt med lite friskluft och det känns att det är vår i luften.  Har nu satt mig ner för att plugga i någon timme, har en hel del som ska vara klart i början av nästa vecka så det är bara att kämpa på. :)
 
 

Dragonforce

Fredag och idag har jag haft riktiga fredagskänslor. Började med ett vfumöte som följdes av ett extremt onödigt informationsmöte om valet av andraämne vi ska göra nu snart. Efter det blev det käk och en tur till gymmet för lite discogymmande som avlsutades med tabbataintervaller på löpbandet. Fick till ett riktigt bra pass med mycket energi. Längtar till nästa pass som ligger redan imorgon bitti. Har inte riktigt bestämt om det blir rygg eller ben då, får nog lite se hur mycket folk det är där! :)
 
Kvällen har jag spenderat på babel med att plåta Dynazty och Dragonforce, en riktigt höjdarkväll med andra ord. Arbetar mig igenom bilderna nu samtidigt som jag kollar på svett och etikett. 2 nöjen på samma gång.  Men ska nog snart ge upp det för idag för att sova lite. Imorgon ska det tränas, pluggas, kalasas och förhoppningsvis pussas!

Combat dags!

efter en riktigt bra dag är jag nu rätt trött i både kropp och topp. Med en lätt antydan av huvudvärk som jag tycker ska försvinna illa kvickt. För om lite mer än en timme bär det av till gymmet för att köra den nya body combat realisen. Det ska bli riktigt skoj och det ska faktiskt bli skoj att få röra lite på fläsket igen efter alldels för lång tid utan träning. Planen är väl att ta året första joggingtur imorgonbitti innan jag åker in till Helsingborg. nästan med en månads försening av att komma igång med konditionsträningen innan sommarformen ska sitta på plats är det allt dags nu. Men pga smärtor och sjukdom har träningen blett lidande. Men nu ska jag allt komma igång igen :)

Jobb, mys och dans!

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut och det har varit en riktigt bra sådan. Igår jobbade jag några timmar på badet och det var riktigt mysigt att få ha lite smågrupper igen, jag sakar det. När jag var klar där tog jag tåget till martin för att göra pizza, kolla gladiatorerna och bara ta det lugnt. Blev en väldigt tidig kväll då jag somnade strax innan elva haha. Men antar att jag var lite trött :)). Denna söndag började också lugn förmiddag och sedan en riktigt rolig fotografering på eftermiddagen med en dansare. Riktigt skoj bilder att ta och har börjat redigeringen så smått. Det var riktigt härligt att hålla i kameran igen för något annat än konsertbilder :)
 
Imorgon är det VFU igen som gäller och nu går jag in på min sista vecka där, som inte ens är en full vecka. bara 4 dagar så gäller att ta vara på dem. Så nu ska jag njuta av de sista timmarna av helgen med redigering och planering av lektioner. 

Snödroppar

Idag har det verkligen känts som vår och varit hur skönt som helst. Sedan att jag faktiskt har kännt mig frisk och pigg är trevligt det också. Denna veckan har gått så sjukt snabbt och jag har bara en vecka kvar på min praktik nu och det känns lite sorgset faktiskt. Tiden har bara sprungit förbi och snart är det dags för mig att börja med pluggandet igen..  Men sluttjatat om det, var ute en liten sväng och fotade lite vårblommor, bara för att jag kände för att komma ut och få vara lite kreativ. Det var ett tag sedan och det var sådär superhärligt ute :) Har en fotografering på söndag och ett dop  i April så jag hoppas verkligen våren får mer sådant att ge :)

Tisdag :)

Godafton alla fina. 
Här sitter jag och har faktiskt fått i mig både mat och glass denna afton så det görs framsteg där. Ska snart hoppa i ett varmt bad i ett försök att få rätt på ryggen och nacken. Så planerar att vara på topp imorgon.
 
Min lektion där min handledare från malmöhögskola gick förövrigt bra. jag hade roligt och det verkade som klassen hade det också, så jag är nöjd. Feedbacken jag fick var bra och en del bra saker att tänka på.Känns så sjukt att jag bara har 7 dagar kvar där nu. Har börjat vänja mig allt för bra vi detta nu haha. Och ser inte jättemycket fram emot att sätta mig bakom läraobänken igen. Men som sagt, bara 4.5 år kvar.. hehe men första terminen och nu snart halva denna har ju flugit förbi och snart har jag gjort mitt första år känns lite uppmuntrande på den fronten. Hoppas bara alla andra åren går lite snabbt :)
 
Nu kallar det där varma bandet :)
 

Aningen bättre, men inte bra.

Lite fler vårbilder från förra våren. Längtar så otroligt mycket tills allt är grönt och fint här nu..
 
Jag mår lite bättre idag i alla fall, vaknade en timme innan mitt alarm så sitter och tar det rätt lugnt. har skrivit ihopa en riktigt planering till lektionen min handledare ska komma på och känner mig förvånadnsvärt lugn inför den. Kan vara att jag inte har hunnit bygga upp någon nervositet pga all sjukhet och även om jag mår bättre idag är det inte bra. Huvudet gör fortfarande ont, ryggen känns helt paj å så även nacken. Sedan har magen haft någon lätt knipande värk hela natten/morgonen också som jag verkligen hoppas ger med sig snart. Kan vara att den klagar på att den fått för lite mat nu under två dagar.. vad vet jag.. Men ska i alla fall snart försöka få i mig lite frulle och sedan ta och göra mig iordning. Solen skiner ute just nu så känner mig rätt pigg men ser tyvärr ut som det är mörkare moln på intåg.. Men nog nu, återkommer kanske ikväll och skriver hur dagen har varit. 

sjukling

Idag är andra dagen jag är liggande med feber och blixtrande huvudvärk som värktabletterna inte verkar vela bita  på.. börjar bli lagom trött på det och rätt så rastlös.  Som tur är äre lite bättre idag än igår så det går på rätt håll. Imorgon måste jag in till Helsingborg och vfun för min handledare kommer och ska kolla på lektionen jag ska hålla.  Så febern måste iaf vara borta, det finns inget annat. 

Jag har precis halvsovit till den första Harry Potter  filmen och satte precis i den andra. Så det är väl så min dag är planerad. Ska snart försöka få i mig liite mat. Vet att kroppen behöver energin men finner ingen aptit.. fysiken vad jag hatar att vara sjuk.. jag är alldeles för rastlös för det. 

Vfu och sol

Har inte haft datorn igång på flera dagar så det har varit väldit tyst här.. men bättring på det nu. Vfun flyter på bra och jag har riktigt roligt. Känner att jag kommer vara sådär sugen på att åka tillbaka till Malmö högskola när dessa fyra veckorna är klara.. det är ju ute och vara aktiv man vill vara.  Håller på att planera det sista för lektionerna imorgon och det är rätt blandat. Friidrott, styrketräning och handboll. Ser sedan fram emot en ganska lugn helg. Har lite svårt att fatta att efter imorgon har halva tiden av mina fyra veckor gått.. tiden bara springer förbi och jag vet inte alls vad som hände med denna veckan? vart tog den vägen lixom.. 
 
Men förutom att vara i helsingborg på filborna har jag njutit massor av solen. Tar vara på varenda sekund jag hinner när den är framme. Är så otroligt skönt med lite sol och vår. Äntligen ♥
 
 

Från förra våren

Lite bilder från förra våren, bara för att jag längtar så otroligt att denna ska komma igång ordentligt. Men det ska tydligtn bli riktigt trevligt väder imorgon så håller verkligen tummarna för det. 
 
På dagens schema står det först redigering av bilderna från igår kväll. Var iväg och fotade tre band på babel och jäklar vad mycket folk det var.. Helt galet, trodde jag verkligen inte men det var trevligt. 
Men i alla fall, klockan 11 ska jag promenera till tåget för att åka in till Malmö på en tränarträff. Förhoppningsvis ska jag äntligen komma igång med att hålla pass nu.. Är ju bara ett år sedan jag gjorde audition nu. 
Sen efter det ska det pussas lite! :) 

dum dum dumma kropp

känns lite som min kropp arbetar mot mig. Är det inte det ena så är det de andra.. har haltat fram hel dagen för en söndrig tå som sedan har lett till att jag snebelastat knä och fotled så nu haltar jag för det också.. skoj. 

Men  förutom det har jag haft en riktigt bra dag, härliga klasser och lite sol en kort stund som fyllde på lite energi.  Imorgon är en lite kortare dag så efter det blir det pussmys i Höör med mitt hjärta.  Saknar honom så otroligt mycket  nu, känns som en evighet sedan jag såg honom sist och längtar så efter att få vara i hans famn igen ❤

Vfu

Det är tisdag idag och det betyder att andra dagen på min VFU är avklarad. Bara 22 kvar haha. Men jag trivs och tycker det är riktigt roligt. Har precis suttit och skrivit ihopa mina mål för denna period och jag tror jag kommer ha 4 riktigt bra veckor där.  Det är även riktigt skönt att inte behöva åka in till Malmö och högskolan ett tag. Även om jag har lite pluggande som behövs göras under denna tiden är det skönt med en paus. 
 
Just nu känner jag mig rätt utmattad och slutkörd. Hur bra det än är så är det slitsamt och min kropp mår inte helt 100 som det är redan. Vaknade utmattad efter 9 timmars sömn imorse och har inte riktig vaknat på hela dagen. Igår eftermiddag/kväll låg jag helt utslagen med ett dunkande huvud och leder som värkte. Har klarat mig någorlunda idag men vet inte om det är för att det är bättre eller för att värktabletterna gör susen. Men det lär vi nog få se snart... :)))

fredagsbakning❤

i fredags blev det en tur till Ängelholm  för  att baka scones*2 med dessa brudar. Först vanliga hederliga och sedan med choklad i,så kan lugnt säga att vi ännu en gång rullade ifrån våren träff.  Väldigt mätta men väldigt nöjda. Att få träffa dessa 2 en gång i månaden är guld  värt, att få sitta och tjata sönder om allt möjligt i några timmar.