sälen!

praktiken avslutad, vfu-träff avklarad och text inlämnad. Nu drar jag till sälen :D

Crankfest 2016

Äntligen har vi är en färdig lineup. Äntligen har de bittarna fallit på plats så vi kan gå vidare in i nästa fas. Det känns lite smått overkligt att kunna kalla sig själv festivalarrangör, men så är det faktiskt nu. Är så sjukt taggad på att ro detta i hamn och ha en hejjävlabra lördag. 
 

2016-02-09

Om 1,5 vecka börjar bilen köra uppåtlandet för en vecka bland snö. Är så sjukt taggad på att få åka iväg en vecka och njuta av miljön, åkningen och livet helt enkel. En veckas semester från vardagen. Kommer bli så grymt skönt!
 

2016-02-06

Lördag ännu en gång och vecka 2 på praktiken har passerat. Det går bra där men känns ändå inte helt bra. Tankarna om jag är helt ute och visslar emd vilken utbildning jag går kommer gång på gång. Så svårt att veta vad man vill och vad som är rätt. Men men, får grubbla vidare på det..  Veckan har varit rätt lugn annars. Har fixat naglarna, vatt på spinning och fredagen spenderades själv i soffan med the carrie diaries på tvn och lite målande. Idag är det snart dags att köra till jobb som står på schemat. Skönt med en lugn helg faktiskt!